С учудване създавам тази тема. Защо все още няма такава не знам.
И бих искал да изразя мнение без да обиждам никого, нито хората направили новият вид на сайта, нито хората, които са го позволили.
нека започна с нещата, които не харесвам. (Ще казвам конкретни неща с конкретни причини!)
1. Снежинките - защо е нужно да са там? Нима лятото ще пуснете комари да падат по екрана? Всички знаем, че е зима и сайта е за студенти и е един вид сериозен сайт, а не личен профил във MySpace. Влизам в сайта, за да разбера някакви новини около нещата, които ме вълнуват, и снежинките пречат да се четат и текстове и пр. Дори скрипта, който сте ползвали не е доуправен. При по големи страници до долу снежинките не стигат!
2. Снимките в шапката - каква им е връзката с университета и икономиката? Жаби, треви, пшеница.. ?!
3. Всички разбрахме, че съществуват Joomla templates, поне фавикона сменете, и направете такъв за ФИСН!
4. Като функционалност няма особена промяна от преди - добре е.
Това са нещата, които още в първите 2 минути подразниха, мен обикновеният студент и посетител на сайта! Ако сметнете за необходимо приемете критиката ми като важна.
Не искам да изглежда, че веднага оплюх новият дизайн ( но бих го направил както трябва преди да го пусна ОНлайн)
Весели празници на всички!