Ако трябва да съм честен, аз също реално губя много от това, че са 2 седмици по-малко, защото ще имам и по-малко реализирани часове, които на края на учебната година отчитам. И на мен няма да ми се намали (предполагам) изискуемият минимален брой часове, но още не се знае. Тоест аз ще трябва да намеря начин да ги взема тия часове допълнително, ако не ми достигат (не извънредни часове, а просто да поема и други часове, с което респективно да отнема на някой друг, може би хоноруван преподавател, или просто колега, неговите часове). За щастие, засега правя в повече от нужното, но до кога ще е така, не се знае. Затова думата е криза, а не удоволствие.
За декана - пак ти казвам - пусни му доклад или молба, ще се разгледа. И за кенефите, и за паяжините. И за часовете. Имаш права - търси си ги. Но не във форума. Просто не става.
Не е само парното проблема. Разберете го.
Ако е възможно, аз наистина бих провел тези липсващи упражнения от 10-тата седмица, в удобно време, извън ваканцията. Може да се помисли по въпроса. За жалост, водя Курсов Проект пролетният триместър и там няма да е така наложително, но ще помисля по въпроса.