Съгласен съм напълно с вас!
Photon, сайта наистина е правен в зората на интернет услугите, когато се налагаше update под DOS.
Да, търси се такъв, който има достатъчно време и добра воля да го обнови.

И ако се намери такъв, нека се свърже с мен и след като направи сайта ще бъде заменен веднага. Така че дерзайте навити web-masters!
НО имайте предвид, че това трябва да стане на доброволни начала, без заплащане и не искайте от мен съдействие за набиране на инфо. Това е всъщност най-големия проблем (събирането на достоверна актуална информация).
И дори да се направи всичко това - то ще бъде актуално само за 1 месец, след което отново ще има постове от този род, а именно "Няма ли да оправи някой тоя сайт?"
Kelly, специално за теб смених "грозните цветове" на първата страница

и добавих телефона на секретарката! Но след като ти се е налагало защо не и писа e-mail? Поне такъв адрес имаше.
А освен това нали знаеш поговорката "По вкус и цвет товарищ нет". А може би трябва да си смениш монитора с по-добра резолюция?! Очаквам заявки за специални цветове и оформления - за всеки ще има по една страничка до изчерпването им
Сега очаквам някой да изяви недоволство : "Какъв е тоя ретро-стил и едно такова сиво и безлично. Сложете малко шарено..."
Скъпи посетители, моето лично мнение е, че сайта трябва да бъде актуален и достатъчно информативен! Иначе ако няма информацията, която търсите, а само добър дизайн...сигурно ще стане като фотоалбум!
А повярвайте ми, аз не мога да си изсмуча от пръстите интересуващата ви информация и дори това, което е сложено в момента е струвало доста усилия. Е, поне се опитах да ви обясня ситуацията, а сега остава и да я разберете