argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: За общежития 2012  (Прочетена 17949 пъти)

PaulaH

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 22
Re:За общежития 2012
« Отговор #60 -: 24.09.2012, 20:05:54 »

може ли някои да каже адресите на общежитията или поне някои сгради около тях? и къде трябва да се внесе депозита?
Активен

Gaby

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
« Отговор #61 -: 24.09.2012, 21:06:42 »

Марица блок 3
Марица блок 5
-------------------------------
Чайка блок 1
Чайка блок 3
------------------------------
Царевец 1
Царевец 2
------------------------------
Адрес: Бул. България 236 срещу нова сграда на ПУ до Английската и Руската гимназия.
Димитър Благоев
-----------------------------
ул. "Братя Бъкстон" №120
Медицински колеж

:)
Активен

PaulaH

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 22
« Отговор #62 -: 24.09.2012, 21:15:42 »

благодаря :)
Активен

lyubomira93

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #63 -: 25.09.2012, 15:41:22 »

Здравейте,
Първи курс ще бъда в ПУ, одобрена съм за общежитие, но нищо не мога да разбера относно записването за такова. В ректората ли трябва да отида първо, как така трябва да си избера общежитие преди да ми дадат настанителната заповед? НЕ знам условията на различните общежития и идея си нямам кое да избера! От къде да си избера?
« Последна редакция: 25.09.2012, 15:45:58 от lyubomira93 »
Активен

джобче с копче

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
« Отговор #64 -: 25.09.2012, 18:15:11 »

Има ли оцелели след днешното раздаване на настанителни заповеди?
Беше простооо ... незнам как да го опиша, все ще му е малко .... егати деня !!! Радвам се, че най-после свърши за мен, за други може би още не е, но просто аз оставам без всякакви думи да опиша хаоса, който преживях днес ! Догодина съвсем сериозно ще обмисля дали изобщо да си правя труда да се записвам за общежитие, за което също нямам толкова богат речник с думи, за да опиша ...............
Активен

cody22221

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 163
  • Специална Педагогика
« Отговор #65 -: 25.09.2012, 20:15:58 »

Има ли оцелели след днешното раздаване на настанителни заповеди?
Беше простооо ... незнам как да го опиша, все ще му е малко .... егати деня !!! Радвам се, че най-после свърши за мен, за други може би още не е, но просто аз оставам без всякакви думи да опиша хаоса, който преживях днес ! Догодина съвсем сериозно ще обмисля дали изобщо да си правя труда да се записвам за общежитие, за което също нямам толкова богат речник с думи, за да опиша ...............
Защо в кое общежитие се нанесе? Иначе аз минах до тоалетните в 3-4 часа си имаше доволна опашка до входа :д
Активен
Не се бойте,че ще ви стъпчат. Отъпканата трева става пътека.

cody22221

• Неактивен Неактивен
  • Специална Педагогика
« Отговор #66 -: 25.09.2012, 20:17:02 »

А да и да попитам как стават нещата с второто класиране. Трябват ли някакви документи да се подават или нещо такова?
Активен

джобче с копче

• Неактивен Неактивен
« Отговор #67 -: 25.09.2012, 21:08:49 »

Еми нанесох се в Марица 5 и можеш да си представиш изненадата ми като установих, че ще я деля с още двама човека, при положение, че се начетох на коментари и мнения, че било след основен ремонт, с две легла, нова дограма, легла и куп други, най-хубавото от Мариците, а то какво се оказа, нищо здраво не заварих в стаята, ама абсолютно нищо. Струва ми се, че преди нас са го обитавали диви животни - разкъсани и неколкопластни разноцветни тапети,2 пръста дебелина прах и мръсотия, накъсан балатум, опасно висящи лампи и т.н. и т.н. , че се отнесох... Изглежда "основния ремонт" ще бъде извършен от мен и съквартирантите ми. :)
Не мога да разбера как така местата за Царевец 1 и 2 свършиха още преди да дойде ред на 160 номер, като се има предвид, че не всички от тези 160 са се редили там на опашка. Много ме е яд.
Активен

cody22221

• Неактивен Неактивен
  • Специална Педагогика
« Отговор #68 -: 25.09.2012, 21:12:29 »

Еми нанесох се в Марица 5 и можеш да си представиш изненадата ми като установих, че ще я деля с още двама човека, при положение, че се начетох на коментари и мнения, че било след основен ремонт, с две легла, нова дограма, легла и куп други, най-хубавото от Мариците, а то какво се оказа, нищо здраво не заварих в стаята, ама абсолютно нищо. Струва ми се, че преди нас са го обитавали диви животни - разкъсани и неколкопластни разноцветни тапети,2 пръста дебелина прах и мръсотия, накъсан балатум, опасно висящи лампи и т.н. и т.н. , че се отнесох... Изглежда "основния ремонт" ще бъде извършен от мен и съквартирантите ми. :)
Не мога да разбера как така местата за Царевец 1 и 2 свършиха още преди да дойде ред на 160 номер, като се има предвид, че не всички от тези 160 са се редили там на опашка. Много ме е яд.
Миналата година беше така с чайка 3. Имат вътрешни хора явно, които си ги уреждат
Активен

mindonfire

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #69 -: 25.09.2012, 22:36:56 »

Някой настанил се вече в общежитие може ли да ми каже колко пари се изръсил за това?Интересувам се ,за да знам колко да приготвя.
Активен

VictoriaV

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 127
« Отговор #70 -: 25.09.2012, 22:41:13 »

Около 150лв пише във файла със списъка за документите за кандидатстване..
Активен

джобче с копче

• Неактивен Неактивен
« Отговор #71 -: 25.09.2012, 22:45:40 »

За Марица бл.5 ми взеха 77 лв. и стотинки. В тези пари влизат 10 лв. депозит, които май се връщат при напускане на общежитието, а останалите 67лв. включват наема за периода 21.09.2012г.-31.10.2012г.
Активен

falcon1004

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #72 -: 02.10.2012, 00:02:24 »

Мен не ме приеха на I класиране, някои знае ли нещо за второ класиране кога излиза, кога се взимат заповедите и кога е настаняването ?
Активен

ivanivanov1

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #73 -: 02.10.2012, 22:05:56 »

Мен не ме приеха на I класиране, някои знае ли нещо за второ класиране кога излиза, кога се взимат заповедите и кога е настаняването ?

Мен също ме интересува този въпрос. Моля, за информация.
Активен

zhenya93

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #74 -: 05.10.2012, 21:14:15 »

Някой знае ли дали ще мога да кандидатствам тепърва за общежитие,защото ме нямаше в Бг-я и нямаше как да си подготвя документите за определения срок и дали ще мога сега да кандидатствам за второ класиран при положение,че за първо не съм подавала документи?
Активен

cody22221

• Неактивен Неактивен
  • Специална Педагогика
« Отговор #75 -: 07.10.2012, 16:50:24 »

На 10ти излиза класирането :-)
Активен

mindonfire

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #76 -: 08.10.2012, 23:06:26 »

Някой може ли да ми каже къде трябва да отида ,за да си направя адресна регистрация...
Също така ще ми разясните ли да ли трябва да си вадя отново документ от психодиспансер...На сайта на университета ,на този линик

http://uni-plovdiv.bg/uploads/site/obuchenie/dokumenti_za_nastan_v_obsht.pdf

е посочено,че трябва,но в действителността се оказва друга...
Една моя колежка си е извадила такъв документ за настаняването си в общежитията на Марица,но там не са и го взели,по-точно  не са го и поиска ли...сега тя си има едно ненужно листче на цена 20 лв ...което е ужасно тъпо и безсмислено.
Ако някой може ли да ми обясни тоя парадокс...в кой общежития търсят такъв документ и в кой не...

Активен

cody22221

• Неактивен Неактивен
  • Специална Педагогика
« Отговор #77 -: 10.10.2012, 12:39:23 »

Някой може ли да ми каже къде трябва да отида ,за да си направя адресна регистрация...
Също така ще ми разясните ли да ли трябва да си вадя отново документ от психодиспансер...На сайта на университета ,на този линик

http://uni-plovdiv.bg/uploads/site/obuchenie/dokumenti_za_nastan_v_obsht.pdf

е посочено,че трябва,но в действителността се оказва друга...
Една моя колежка си е извадила такъв документ за настаняването си в общежитията на Марица,но там не са и го взели,по-точно  не са го и поиска ли...сега тя си има едно ненужно листче на цена 20 лв ...което е ужасно тъпо и безсмислено.
Ако някой може ли да ми обясни тоя парадокс...в кой общежития търсят такъв документ и в кой не...

В никое не търсят. Раздават ги като си избираш общежитие и те записват и ти дават настанителна заповед или нещо подобно.
Активен

rooney_09

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 15
« Отговор #78 -: 10.10.2012, 23:38:36 »

Все пак този документ за адресна регистрация ще ти трябва ако по някакъв случан начин ти бъде поискано от полицията, и евентуално ако я нямаш можеш да загазиш..
Тъй че тези 20 лв. не са си били напразно
Активен

screener

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #79 -: 11.10.2012, 06:35:28 »

Няма ли да излиза второ класиране?
Активен