Ooooooooooхххх охохох!!!Така съжалявам, че нямам интернет вкъщи и не можах да се включа в темата по-рано. Ония момък от първи курс твърди, че говори само от свое име, а не стига, че обижда колегите от другите факултети ами и постоянно първокурсниците на ФМИ са му в устата!!! Другият пък образ дрънка, че нямало нужда от такова нещо като ФСС. Ами като си направите представителна извадка за факултета с мнението на студентите-ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ, тогава правете подобни изводи. Уж Лия била много крайна, а вашето дрънкане я надмина многократно. Просто недейте да критикувате един млад човек за желанието му да работи в името на нещо, след като вие само си знаете да се кълчите пред компютрите си и оттам спокойно и сигурно да наблюдавате без риск да се опарите. И незнайно как ние нямаме поглед над ФМИ, но някои "господа" изведнъж разбраха всичко за другите факултети, че даже и статистика за времето, което се прекарва в чакане пред кабинети. Еееее, ама вие нали сте от ФМИ, аз защо се съмнявам във вас?! Момичето просто имаше някаква идея, а всички я нападнаха като лешояди. Това ли ви е сплотеността??? Това ли е колегиалната подкрепа за идеите и??? Казахте и да се обърне към форума и какво като го направи??? Май на вас така ви е най-лесно. От монитора да критикувате и спирате в зародиш идеите на момичето. Айде като толкова много ви стиска и ви бива в тия работи да направим публичен дебат за ползите и недостатъците от това да съществува ФСС. И много Ви моля, не се мислете за боговете на университета. Оставете другите да раздават оценки за работата и качеството във факултета ви. Аз самият многократно съм ви хвалил пред кого ли не като едни от най-добрите в страната. Нещо което се съмнявам, че вие ще направите за друг факултет. През цялото време пишете така, сякаш не принадлежите към този университет. Ако сте си правели труда скоро време да отместите поглед от монитора на компютъра си и прочетете някой от по-популярните ни вестници в страната, ще видите колко голямо внимание се обръща на студентското самоуправление като фактор за качеството на образованието и намаляване на корупцията във ВУЗ-овете. Или ще ми кажете "Ние не сме всички!" Или може би не ви пука за общата оценка, която ще получи университета, в който учите. Дами и господа от студентския и преподавателски състав на ФМИ, дори на сградата на Народното събрание(колкото и да е опетнена сега тя) пише: "Съединението прави силата". Ако казвате, че СС е отживяла, бюрократична(така се изписва правилно) система, то не знам какво бих могъл да кажа за вашата система, в която всеки сам се оправя, ходи и блъска по врати, приказва си сам с когото поиска и за какъвто проблем иска. Вие не сте имали никаква дейност на ФСС в случая, а вече бързате да го погребете!!! Като сте хора математици и информатици, хубаво е да се опирате поне на някаква елементарна логика в изказванията си и да не си противоречите, "ХОРА НА ТОЧНИТЕ НАУКИ". Като сте такива вземете да ходите по земята и не се главозамайвайте с всичко, което сте постигнали. Аз също ви признавам и знам, че подобна студентска организация може само да ви помогне да станете още по-добри, а защо не и най-добрите.
П.П. Знам(и искрено се надявам), че постът ми ще търпи критика, оттук нататък. Ще ви отговоря, когато мога.
П.П.П. Предложението за дебата си остава, да видим дали ви стиска:-)))