Казах си мнението за Thunderbird, но при Firefox е друго нещо. Firefox е нещо много готино за Windows и някакъв ад за GNU/Linux (Unix) системи. При unix системите работи отвратително - бавно, крашва, има проблеми с flash-а (което не само до firefox - то си е затворена простотия). Преди да ме упрекнеш в някакво свръхестествено използване ще кажа, че съм компилирал поне 3 различни версии на лисицата за моята си архитектура на процесора и с определени оптимизации, но резултатът е все един - гадория. Лошото е, че за GNU/Linux (Unix) всичко browser-и са така.
Всъщност знам как ми се анализира пощата. От доста време следя какви неща ми се маркират за спам и е имало само 2 или 3 случая в интервал 4-5 месеца, в които GMail не е определил правилно и е маркирал за spam писма, които не са. Хубавото е, че филтъра се самообучава. Google доста умело използват AI къде ли не.
Какви екстри по-точно мога да ползвам, а те - GMail - ме ограничават? Аз, ако толкова държа да правя нещо и gmail не ми го предоставя, мога спокойно да си го извърша с e-mail клиента, който ползвам, нали?
И накрая - фен съм на Free Software, а не толкова на Open Source.
Ще се радвам да ми обясниш обаче какво значение указва това на факта, че ползвам gmail?
Поздрави