argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: ВНИМАНИЕ! ИЗМАМНИЦИ!  (Прочетена 1537 пъти)

Kamelia_a

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
ВНИМАНИЕ! ИЗМАМНИЦИ!
« -: 03.02.2018, 17:40:06 »

Колеги няма да разказвам надълго и широко как ме измамиха но искам да предупредя вас. Става въпрос за съдействие за изпити и имейл stefanikoleva@yahoo.com.  вземат парите и нищо не правят. Не се лъжете. Човека който получава парите е Любомир Славчев Кърмов ,егн: 8304261543.. Ако има и други излъгани нека пишат. Предай те информацията и във фейсбук профилите си за да не се лъжат хората и да си дават напразно парите.
Активен

user

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
Re: ВНИМАНИЕ! ИЗМАМНИЦИ!
« Отговор #1 -: 05.02.2018, 02:02:49 »

То не е само този имейл, над 10 за съдействие за изпити, издаване на дипломи, цял учебен отдел. На този лесно всеки ще му намери тел номер, снимка, ръст, телосложение и адрес. Човекът добре си живее от студентски помощи. И какво като предадете информацията във фейсбук, ще смени имейла с други и оборотът продължава? Всеки ден пишат за измамни схеми и продължават да мятат през балконите найлонови торби с хилядарки. Въпросът е друг. А и е разбираемо е да се появи такава външна услуга, макар и менте в случая, при тази ангажираност на другите две популярни алтернативи за вземане на изпити - "консултация с преспиване" за момиченцата и "ще ми донесеш..." за момченцата. 
Активен

Mimi-to

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Re: ВНИМАНИЕ! ИЗМАМНИЦИ!
« Отговор #2 -: 03.04.2018, 15:21:13 »

Ами аз търся адреса на въпросния господин,тъй като при мен достигна до много по големи своеволия + позвъняване на личните номера на родителите ми и нон стоп писания посред нощ заплахи срещу мен и т.н ако някой има негов адрес във Велико Търново моля да ми каже...и без друго съм подала сигнал с/у въпросния и ще видим какво ще се случи...
Активен