argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 35   Надолу

Автор Тема: Въпроси за изпити и преподаватели, тук!  (Прочетена 236051 пъти)

studentka4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12

някой явявал ли се е на писмен изпит при нея?
Активен

fara_1

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
Re:Въпроси за изпити и преподаватели, тук!
« Отговор #201 -: 10.01.2010, 16:17:13 »

Здравейте ,искам да попитам дали вече има дата за изпита по АЗЕЛ  на спец. Български и английски?
Активен

Hrisi90

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 93
Re:Езикознание-дати за изпит при доц.Янев
« Отговор #202 -: 10.01.2010, 22:04:50 »

.. Ние от английска филология сме на 14.02.. но искам и нещо друго да вметна... мисля, че преподавателя е старши асистент доктор Янев.. а не доцент...
Активен
Английска Филология

rrr

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 70
« Отговор #203 -: 13.01.2010, 16:59:41 »

На 14.02 има изпит по АЗЕЛ? Така ли? Или нещо не разбирам правилно.
Активен

cornflakes

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #204 -: 13.01.2010, 21:13:45 »

От Български и Испански сме на 05.02 при Янев :)
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #205 -: 14.01.2010, 09:09:45 »

Хора, тази тема е страшно смесена и объркваща. За да не е така, трябва когато отговаряте на някое питане да го цитирате, за да става ясно за какво се отнася. Моля ви!
Активен

samotnata_x

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 102
  • Там, където има покрив няма криле.
    • Мислите на една жена...
« Отговор #206 -: 14.01.2010, 19:08:15 »

Колеги, някой може ли да каже нещо за изпита по фолклор при гл. ас. Странджева ? Дали е устен, писмен, строга ли е, може ли да се вземе само с лекции без прочетената допълнителна литература, има ли дежурни въпроси и така нататък?
Активен

Диана

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 159
  • Българска филология
    • Facebook
« Отговор #207 -: 14.01.2010, 19:36:23 »

При нас изпитът беше устен, в нейния кабинет. Каза, че ако учиш от лекциите й, те са достатъчни, за да си вземеш изпита. Успех!  :-)
Колеги, някой може ли да каже нещо за изпита по фолклор при гл. ас. Странджева ? Дали е устен, писмен, строга ли е, може ли да се вземе само с лекции без прочетената допълнителна литература, има ли дежурни въпроси и така нататък?
Активен
Love, love and love.

alex31

• Неактивен Неактивен
« Отговор #208 -: 14.01.2010, 23:11:29 »

Колеги,някой  знае  ли датата за изпита по Детска литература ? :bow:
Активен

samotnata_x

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 102
  • Там, където има покрив няма криле.
    • Мислите на една жена...
« Отговор #209 -: 15.01.2010, 13:12:58 »

Диана благодаря много за отговора, но на нас ни каза, че без допълнителна литература и само от лекции няма как да имаме 3 и чудо да стане. Каза ни, че ще ни изпитва и устно и писмено. Това заплаха ли е или реалност
?
Активен

lunita

• Гост
Re:петя чавдарова защо не дава инфо !?!
« Отговор #210 -: 16.01.2010, 17:21:00 »

Здравейте,сега ще ви кажа как да си решите проблема-и аз се изнервих от Чавдарова през септември,когато подавахме док. за общежитие и нея я мързеше да хване химикала и да ми попълни успеха. Побеснях и направих логичното-отидих при началника й-господин ДИМИТЪР БОЙКОВ/или Бойчев./,каб. 211 ако не се лъжа-абе името му е написано и няма как да се обаркате.Казах му, че тая мърла ме лъже, че го няма протокола, в който ми е оценката от поправката, която имах.Човекът звънна на преподавателката, да провери дали наистина е донесла протокола при Чавдарова и след като тя потвърди, е, тогава стана весело:)..дигна телефона и каза на Петенцето да си барзо да отвори чекмеджето и да изкара протокола и да напише успеха.Като отидох при нея  се беше схванала.Освен протокола, и три уверения даже ми написа.Който има проблем с нея-при този човек да ходи.

Тая така наречена мърла ми е леля и изобщо не е такава жената както я описваш.Това е една от най-дългогодишните и добри инспекторки в университета.
Активен

YaNnA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
  • Everything is possible!
« Отговор #211 -: 17.01.2010, 14:38:00 »

Колеги, някой би ли могъл да даде информация за Обретенов. Имам изпит по Лексикология при него. Интересува ме дали се минава лесно при него, дали е много строг по време на изпита, следи ли дали се преписва.. и т.н. :wink:
Активен

Bringing sexy back

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 97
  • Simply beautiful
« Отговор #212 -: 17.01.2010, 15:50:54 »

Преди 2 години моят курс мина доста лесно.Седни по-отзад.Той се подписва и може би,ще даде тема да се избере между две.Обикаля,но не бъдете много нагли и не си говорете.Преписва се,но не прекалявайте.
Успех!
Активен

fara_1

• Неактивен Неактивен
« Отговор #213 -: 17.01.2010, 17:57:36 »

Колеги,моля някой да сподели информация за АЗЕЛ- кога е изпитът и как ще протича? Благодаря предварително :-)
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #214 -: 18.01.2010, 09:57:46 »

Колеги,моля някой да сподели информация за АЗЕЛ- кога е изпитът и как ще протича? Благодаря предварително :-)

И аз това питам. И при кой преподавател?
Активен

RoSeNcEtO

• Гост
« Отговор #215 -: 18.01.2010, 12:42:49 »

Здравейте! Разглеждах темата и сега ще ви напиша мойте впечатления отпреподавателите, при които съм се явявала на изпит:
1. Д-р Янев - учил ли си, не вярвам да те забие и да ти понижи оценката. Преподава страхотно и вярвам, че и на изпита е такъв (естествено, ако покажеш знания).
2. Доц. д-р Димо Чешмеджиев - взискателен е, трябва да говориш и по двете теми, но не и да разтягаш локуми. Ако си научите, няма да имате никакъв проблем. Лично на мен, той ми спаси живота с една заветна 3-ка.
3. Доц. Странджева - изключително взисскателна, трудничко се преписва.
Но не сте ли по фолклор при доц. Николова? тя е невероятна жена, малко не чува добре, но е душичка.
4. Доц. д-р Козлуджов - един от най-интелигентните и начетени преподаватели в университета. От този изпит се страхувах доста, но накрая се оказа, че не е толквоа страшен. Но нашият изпит беше писмен, някои успяха да препишат, други със свои знания си изкараха оценките, нямаше много скъсани.
5. Ани Кемалова - обичам я, това е единственото, което мога да кажа за нея. Страхотна е!
За другите се въздържам от коментар, а и писанията ми станаха прекалено дълги!
Упсех на всички!!!  :roll:

Сега и аз имам един въпрос:
Моля, дайте ми някаква информация за изпита при Цоков....  :-( Утре съм при него, но......
« Последна редакция: 18.01.2010, 12:45:54 от RoSeNcEtO »
Активен

fara_1

• Неактивен Неактивен
« Отговор #216 -: 18.01.2010, 12:56:25 »

И аз това питам. И при кой преподавател?
АЗЕЛ е на 12.02 от 13ч. в 8 сем. зала.Моля колегите от трети курс да споделят дали са държали някакъв тест за допускане до изпит,защото разбирам ,че не всички са допуснати.Миналата година изпитът беше устен и нямахме тест за допускане.
Активен

fara_1

• Неактивен Неактивен
« Отговор #217 -: 18.01.2010, 12:59:29 »

Моля, дайте ми някаква информация за изпита при Цоков....  :-( Утре съм при него, но......
Изпитът при Цоков е един от най-айляшките :-) най-вероятно ще се скъсате от преписване.
Активен

RoSeNcEtO

• Гост
« Отговор #218 -: 18.01.2010, 13:03:22 »

Моля, дайте ми някаква информация за изпита при Цоков....  :-( Утре съм при него, но......
Изпитът при Цоков е един от най-айляшките :-) най-вероятно ще се скъсате от преписване.

А въпроса е откъде дава въпросите - от конспекта или от лекциите? защото има доста разминавания :)
Активен

fara_1

• Неактивен Неактивен
« Отговор #219 -: 18.01.2010, 13:11:42 »

А въпроса е откъде дава въпросите - от конспекта или от лекциите? защото има доста разминавания :)
При нас даваше въпроси от лекциите,най-вероятно ще ви раздели на групи както сте седнали  :-)
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 35   Нагоре