argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35   Надолу

Автор Тема: Въпроси за изпити и преподаватели, тук!  (Прочетена 236048 пъти)

RoSeNcEtO

• Гост
Re:Въпроси за изпити и преподаватели, тук!
« Отговор #220 -: 18.01.2010, 13:15:43 »

Благодаря ти за информацията!  :roll:
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 70
« Отговор #221 -: 19.01.2010, 09:41:57 »

Колеги,моля някой да сподели информация за АЗЕЛ- кога е изпитът и как ще протича? Благодаря предварително :-)

И аз това питам. И при кой преподавател?
АЗЕЛ е на 12.02 от 13ч. в 8 сем. зала.Моля колегите от трети курс да споделят дали са държали някакъв тест за допускане до изпит,защото разбирам ,че не всички са допуснати.Миналата година изпитът беше устен и нямахме тест за допускане.

Моля ви, кажете, това за коя специалност е и при кой преподавател е. Не съм сигурна дали ще ме допуснат до дата на редовно обучение, тъй като съм задочно, с индивидуален протокол, затова ми е необходимо да разбера всичко. И наистина, в зависимост при кой преподавател е изпитът се провежда или като тест или устно с теглене на въпроси. Всичко това е важно да се уточни, дано колегите да споделят бързичко.  :-)

Активен

grafgin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #222 -: 19.01.2010, 10:31:40 »

Здравейте колеги, тази сесия сериозна част от филолозите 4-ти курс сме на синтаксис при доц. Бъркалова.Много бих се радвал, ако някой сподели дали е определена консултация при Карастанева преди изпита.Също така ако някой има опит с този изпит да го сподели, защото на последната лекция бяхме толкова зашеметени от изреченията, които правехме , че забравихме да попитаме как протича изпита. Благодаря предварително и успешна сесия на всички.
Активен

fara_1

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10
« Отговор #223 -: 19.01.2010, 11:04:54 »

Колеги,моля някой да сподели информация за АЗЕЛ- кога е изпитът и как ще протича? Благодаря предварително :-)

И аз това питам. И при кой преподавател?
АЗЕЛ е на 12.02 от 13ч. в 8 сем. зала.Моля колегите от трети курс да споделят дали са държали някакъв тест за допускане до изпит,защото разбирам ,че не всички са допуснати.Миналата година изпитът беше устен и нямахме тест за допускане.

Моля ви, кажете, това за коя специалност е и при кой преподавател е. Не съм сигурна дали ще ме допуснат до дата на редовно обучение, тъй като съм задочно, с индивидуален протокол, затова ми е необходимо да разбера всичко. И наистина, в зависимост при кой преподавател е изпитът се провежда или като тест или устно с теглене на въпроси. Всичко това е важно да се уточни, дано колегите да споделят бързичко.  :-)

Мисля,че е при Протохристова и е писмен,не съм сигурна.Нека,някой по-запознат колега да сподели
Активен

studentka4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
« Отговор #224 -: 19.01.2010, 19:25:14 »

здравейте!моля някой да сподели инфо за доц.Соня Райчева.Как протича изпита? има ли определени изисквания?
Активен

karlovo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #225 -: 20.01.2010, 00:13:52 »

Здравейте, някой знае ли кога е поправката при доцент Кожлуджов за 1 курс 1 семестър БЕИ
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #226 -: 20.01.2010, 09:58:15 »

здравейте!моля някой да сподели инфо за доц.Соня Райчева.Как протича изпита? има ли определени изисквания?

Соня Райчева поощрява умните, мислещите, творческото начало и ненавижда тъпотата.
Активен

cornflakes

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #227 -: 20.01.2010, 13:35:10 »

А какво става,ако изобщо не се явиш на изпит при Козлуджов?
Активен

grafgin

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #228 -: 20.01.2010, 16:29:20 »

С такива "сократовски" въпроси, защо изобщо си в университета.Първокурсниците само пълните форума с несериозни постове и така ликвидирате ползата от него.Щом още от пърата сесия се огъвате... сменяйте "кръчмата".Колкото до конкретното питане , най вероятно ще си запазиш от отхапване някой крайник до поправителната или ликвидационната сесия :-D
Активен

Futbolis7aa

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
« Отговор #229 -: 20.01.2010, 19:11:47 »

Получаваш бутилка Савой и еднопосочен бирет за вкъщи  :-D Колеги поздравления , днеска много добре се справихме по Психология  :bravo: Сега ще поливаме  :#1:
Активен
:)))

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #230 -: 20.01.2010, 19:18:55 »

Ще се съглася с grafgin и ще допълня, че филологическият факултет на ПУ"Паисий Хилендарски" изобщо не е шега. Много трудно се изкарва, нали всички това питате, ето, казвам ви. Радвам се, че преподавателите държат нивото и ситото наистина е много голямо. Отказалите се още в първи курс са много и после само петнят името на университета като твърдят, че са се отказали, защото не са доволни, не им харесва и т.н., но не си признават, че всъщност не могат да се справят и ги мързи. И затова въпросите тук относно това как да "измамим", как да минем на магия ей така просто, не са рядкост.
Активен

zuzu09

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #231 -: 21.01.2010, 12:41:49 »

Искам да попитам как се процедира,ако не можеш да се явиш на изпит заради здравословни проблеми?
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #232 -: 21.01.2010, 13:08:06 »

Искам да попитам как се процедира,ако не можеш да се явиш на изпит заради здравословни проблеми?

Бъзикате ли се? Това е поредният училищен въпрос...
Активен

nikolincheto_

• Неактивен Неактивен
« Отговор #233 -: 21.01.2010, 23:03:36 »

Колеги може ли малко инфо да ми дадете за иЗпита по Български фолклор на 25.01 в колко часа и къде ще се проведе????
« Последна редакция: 22.01.2010, 12:50:21 от BlackGuardian »
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #234 -: 22.01.2010, 12:11:11 »

Колеги може ли малко инфо да ми дадете за испита по Български фолклор на 25.01 в колко часа и къде ще се проведе????

Абе вие да не сте се наговорили да ме дразните? "Испита" най-добре ще го вземеш далеч от университета.
Активен

TeDiNka_PlD

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
Въпроси за изпити и преподаватели, тук!
« Отговор #235 -: 22.01.2010, 13:51:47 »

Извинете,спешно ми трябва конспекта по български фолклор за първи курс,моля ви!!  :s:
Активен

nikolincheto_

• Неактивен Неактивен
« Отговор #236 -: 22.01.2010, 14:40:43 »

e nedei da se iznervqsh tolkova lesno be rrrr-kashto choveche.Zashto se obajdash bez da ima vruzka s moq vupros?Pisala sum ot latinski na kirilica ima oburkvane v bukvkite sgreshila sum... e i za da pisha tuk znachi iskam da polucha niakakva informacia a ne tvoeto mnenie
Активен

sUkI

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
Re:Етнология при Кръстанова?
« Отговор #237 -: 22.01.2010, 15:52:30 »

Никой ли няма да отговори? :-(
Активен

Иван Илиев

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 48
  • Лингвистика с ИТ (английски и френски) IV курс
    • Facebook
Чобанов ???
« Отговор #238 -: 22.01.2010, 15:55:08 »

Искам да попитам нещо отностно доц. Чобанов... от който всеки настръхва само при изговарянето на фамилията му. Аз съм първи курс и имам изпит при него - Увод в езикознанието... искам да попитам трябва ли човек да знае нещо по специално за него при явяването на изпит, понеже от доста места съм чувал, че бил особен, но така и не разбрах какво имат впредвид...
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
« Отговор #239 -: 22.01.2010, 16:15:22 »

e nedei da se iznervqsh tolkova lesno be rrrr-kashto choveche.Zashto se obajdash bez da ima vruzka s moq vupros?Pisala sum ot latinski na kirilica ima oburkvane v bukvkite sgreshila sum... e i za da pisha tuk znachi iskam da polucha niakakva informacia a ne tvoeto mnenie

Ти иСпита по латински кога успя да го вземеш?
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35   Нагоре