Уважаеми колеги, споделям изцяло мнението, че не е редно да коментирате толкова грозни неща за преподавателите.Аз завърших в този факултет, а сега уча магистратура тук.В трети курс имахме финанси при доцент Консулов.Конспектът съдържаше 131 жъпроса, за допускане до изпит имаше курсов проект, а на изпита - 2 въпроса и 2 задачи.Беше трудно, но аз съм благодарна за това, че с моите колеги научихме толкова ценни неща от преподавателя.И знаете ли защо - имахме интерес.Сега нещата са доста по - лесни, защото конспектът е по - кратък, а и няма проект.Причината е, че финансов анализ се изучава в магистърската степен Финансов мениджмънт.Колеги, вие сте в този университет не за да ползвате допълнителни материали на изпитите, а за да научите нещо и да го разберете най - вече.Постарайте се малко повече, лесни изпити няма, но трудът винаги се възнаграждава.Аз разбрах това, вярвам, че и вие ще го проумеете.Дори и за миг не съм съжалявала, че завърших този факултет и че получих знания от точно тези преподаватели.