argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Извънземни!!!  (Прочетена 27432 пъти)

Калински

 • Управител
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 520
 • Екология на БТП
Re: Извънземни!!!
« Отговор #80 -: 16.10.2007, 18:14:59 »

Цитат на: lowstef
Проблемът е със зараждането...
Според мен проблема е в условията на дадена планета. Самото зараждане на живот не е толкова трудно. Все пак, за да има жива природа е небходимо температурата да бъде в нормални граници. Това не би се случило, ако градусите са над 150 C, или да са умопомрачително ниски. Освен това разстоянието във всеки един момент от обиколката и около съответната звезда, също е от голямо значение. Ако в един момент тя се намира на примерно 100м километра(това е просто примерно число), а в друг на двойно по-голямо разстояние, със сигурност ще има прекалено голяма за живот амплитуда в температурата. Това са спомение от дискавъри, а някои от нещата си ги измислих :haha:
Активен

drag

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 49
  • siak.dir.bg
Re: Извънземни!!!
« Отговор #81 -: 17.10.2007, 13:27:41 »

"Ако не съществуват то би било голяма загуба на пространство"
По скоро ние ще сме много загубени, ама толкова много ще сме загубени, че чак няма кой да ни намери ха-ха.
Активен
*********** Аз слушам радио НЕКО **************                   
                    http://radio.uni-plovdiv.bg

marin2025

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1697
 • Прави добро ,пък каквото ще да става!
Re: Извънземни!!!
« Отговор #82 -: 09.12.2007, 00:11:19 »

брей че   много   извънземни   около  мене!!! и какво  от   това?? :evil: :roll: :hihi: :inlove:
Активен
Всичко е любов

drag

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 49
  • siak.dir.bg
Re: Извънземни!!!
« Отговор #83 -: 14.12.2007, 10:42:32 »

  Аз съм извънземен. Елвис Пресли също. Терминът "извънземни" не е най-вярният, по скоро ние сме космически а всички земляни са извънкосмически или поне нещо такова. Все пак когато колегата Джордан кацна на земята, веднага се зае да въведе правилната терминология правейки космически забивки. Процесът беше бавен, та нали никой от земляните не беше толкова глупав колкото всички взети заедно.
 Летяхме си към една звезда, която всъщност нямаше съществено значение за всемирният ред на вселената и слушахме култовият блус завладял планетата Планет а и нашите рокерски сърца "Бял луноход ме преследва в живота, бял луноход след мене върви". Елвис се беше разплул до Гигаядрената хидрокамина и отпиваше на малки глътки Каменица Бяло , единственото хубаво нещо което си беше взел за спомен от затвора Земя. Беше свалил гадните дегезиращи баки и с удоволствие почеса малките антенки под ушите където се намираха неговите G, H та  дори и F точки.
 - Боре, стана ми тъпо, дали да не се върнем на земята и да похарчим някой лев. Нали знаеш как е, ние сме си ние а другите си мислят че се правим на извънземни - ме попита Елвис и отпи поредната глътка мътна течност, примижа от наслада и се почеса отново по антенката.
 Беше роден убиец,  за него беше истинско удоволствие да изтрепе поредните двеста-триста хиляди "живи дрожди".
 А аз като се почесах под мишницата, му дадох ясно да се разбере че не ме интересува, а с бъркането в носа и направата на поне 2 грама топче направо го отрязах от тази идея.....
 
                                                                              Следва продължение
« Последна редакция: 14.12.2007, 11:01:01 от drag »
Активен
*********** Аз слушам радио НЕКО **************                   
                    http://radio.uni-plovdiv.bg

drag

 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 49
  • siak.dir.bg
Re: Извънземни!!!
« Отговор #84 -: 16.12.2007, 09:57:39 »

  Продължение на 83

  Минаха още три часа в безхаберие, време което аз запълних със скучни опити да изправя един косъм от брадата си. Елвис продължаваше да трепе дрождите като със всяка доза очите му се зачервяваха придавайки  още по кръвожаден или по-скоро бирожаден вид на лицето му. Всъщност този Елвис не беше онзи Елвис за който всеки любезен читател на тази глупава приказка го мислеше.
 Онзи Елвис имаше невероятният късмет да се роди на планетата Планет на която всеки можеше да пее и конкуренцията беше толкова голяма, а неговите музикални умения толкова малки, че нямаше никакъв шанс да си намери каквото и да е поприще на музикалната сцена. Истинското му име е А-зус, но толкова често му се налагаше да се подвизава под друго име , че ако не беше изключително добре поддържаният архив на Планет и трите спечелени конкурса за най-слаб певец едва ли щеше да си го припомня в редките моменти гогато имаше нужда от него. Когато не можа да си намери работа на собствената, а след това и на околните звездни системи и прогладува няколко светлинни години взе най-тежкото решение което можеше да се случи на който и да е пропаднал тип във вселената, да  се запише в програмата на „Хипер Галактическото Бюро За Набиране На Неудачници”. Там не му се наложи да чака дълго, все пак бюрото не беше предпочитаната агенция за търсене на работа, дори А-зус беше единственият клиент за последните 73 години. Само след три минути чу в слушалката на телефона си „честито ХГБЗННН има специална оферта за вас, много изгодно, само ще трябва да отменяте престоя на някои по-платежни затворници на Земята, разбира се ще ви бъде платено добре а и ще имате пълна свобода на действие”. Тогава това му стана професия, още повече разбра че на земята се пее толкова зле че неговата некадърност изпъкваше като неоспорим музикален талант придавщ амплоа на преуспяваща звезда.               
  Започна със  Франк Синатра, изпечен мошенник от планетата Мафия който след като го бхяха хванали да пере пари в банята си придобити от нелегалният износ на три килограма кашкавал и пет кюфтета, беше осъден на няколко години затвор. Точно така, няколко години, така записа съдията в съдебния протокол защото до момента нямаше подобен прецедент на който да се позове и да даде по конкретен срок за присъда. Когато Франк пристигна на Земя, вместо да се вземе в ръце и да излежи тихо присъдата си като готвач в долнопробен италиянски ресторант, се свърза с местната структура на отрепки от родната му планета и се захвана да вари гроздова ракия, дейност която тогава беше забранена на земята което го доведе в конфликт дори и с тукашните органи на реда.
  На А-зус не му беше трудно да изчисти престъпният образ на клиента си, напротив, за много кратко време го направи музикална звезда. Разбира се Франк се върна веднага на земята в момента когато сухият режим беше отменен. Под друго име естественно. След невероятния успех последва дъжд от поръчки между които и на Елвис, то не бяха Ленън, Майлс, Фреди и много други. Разбира се не винаги му беше лесно, веднъж пое едновременно толкова много поръчки, че му се наложи да се прави на състав, беше се нарекъл „Спайс гърлс”...
                                                                            Следва продължение
« Последна редакция: 16.12.2007, 09:59:36 от drag »
Активен
*********** Аз слушам радио НЕКО **************                   
                    http://radio.uni-plovdiv.bg