И аз вярвам, да! А и съм фен на фантастиката и всичките нему прилежащи жанрове.
Мечтата ми като малък беше да стана космонавт. Е, сега не се е променила много - сега просто искам на екскурзия из космоса. Вече са възможни такива, както знаете. Отделен въпрос е колко струват и ала-бала. Това не е толкова важно - а и аз не съм казал, че искам на екскурзия веднага
Далеч съм от мисълта да вярвам на гледачески простотии, но... веднъж, при една такава лигавня, когато една колежка ми гледаше наръка (тя уж знае горе-долу как се гледа, чела е такива книги и се е учила), ми каза, че съм имал покровител... абее, някаква такава глупост беше. С други думи, че не съм сам, понеже съм имал допълнителни линии над линията на живота. Абе, имало е вероятност изобщо да не се родя или ако се родя да бъда бъгав, сещате се. Е, мисля обаче, че съм минал между капките и съм си физически нормален - поне засега. Психически... не съм изоставащ... може да ми е помогнала извънземна цивилизация, знае ли човек
Като бях малък, с моите тогаваши приятели, от които по странна случайност, към днешна дата само аз съм в България - 2 момичета и 1 момче - вярвахме в духове, чудовища и извънземни. Оттогава насам аз още вярвам в такива неща. Е, за чудовища баш... не знам. Ама духове... какво са духовете, ако не енергия, а няма какво да казвам на университетски глави, че енергията във вселената не се губи - само преминава от форма във форма.
А за чудовищата - по същата логика за неизчезването на енергията - вярвам, че щом едно нещо може да бъде измислено, то се материализира някъде във вселената или е вече съществуващо.
Вярата в извънземния интелект е моя личностна характеристика