Здравейте!Казвам се Петър Цонев и желая да изкажа своите възхищения от гл.ас. Младен Влашки /негово ВЕЛИЧЕСТВО/ . Един невероятен преподавател с изключителни знания в сферата на АЗЕЛ,широка обща култура и непоклатими принципи! >>>>>>>>>>>>>>>>> Влашки-Президент ! <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Здравейте! Искам да изкажа мнението си относно темата - има много добри преподаватели в ПУ ,истински професионалисти и невероятни хора - например ас.Борян Янев, доц. Русков, доц. Гетова, ас. Д.Кръстев и още много.... но за мен една фигура се откроява и тя е тази на ас. Младен Влашки (преподавател по Античка и западноевропейска литература). Уникален професионалист, принципен, интелигентен и истински обича това, с което се занимава.
Гледам, че има впечатлени и от Влашки.Ще ви кажа с какво аз ще го запомня:
"- Колежке, четохте ли "Илияда ?
- Да, запознах се с произведението!
-Запознахте се значи, много интересно..А къде се зпознахте?- в мола, в дисоктеката...
?"
или пък:
"-Гледаш я красиво, интелигентно момиче, но когато си отвори устата- убийственото хасковско начечие те зашеметява и не успяваш да обърнеш достатъчно внимание на двата татуирани дракона, които излизат от задника и..." Поне при нас семинарите протичах така, слушахме за нещата от живота, но не и за АЗЕЛ и за това беше запонящо се. Аз не бих го номинирал в тази анкета