Първо: Благодаря за първенството в списъка с ренегати ! И за да позамажа петното от иначе приличната си репутация , не ми се щеше досега да се включвам в темата с безполезни оправдания, но като гледам е добре на тоя етап да се намеся. За мотивите на другите не мога да говоря, пък и е глупаво всеки от нас да се оправдава поотделно,но мисля,4е са подобни. Последна година съм -специалност Българска филология, имам да пиша дипломна работа, да се готвя за държавни изпити. От ноември почвам и други курсове през уикенда. Уча и специализация Туризъм успоредно(сабота и неделя) . От утре започвам работа, която сигурно до последно ще оползотвори свободните ми минутки. ..Браво на мен!
Така че смятам, че е време малко по-младите да поемат щафетата, направихме хубави предавания миналия семестър...Наско продължава да води! Имахме немного,но верни и ценни слушатели, интересни дискусии по темите. А за тези, които подценяват ефира на радио "Неко", все пак то е радиото, единственото , на техния университет и по-добре да организират по-солидна подкрепа, за да прогресира по-бързо, отколкото да намират кусури. Радвам се много за еколозите, които водят новото предаване. Жалко, че филолозите, които уж сме промедийно настроени, ги е страх да бъдат малко по-инициативни и оправни. Ако това ще ви амбицира колеги- аз водих само 5 , ако не се лъжа, предавания, след това бях на интервю в едно от най-слушаните пловдивски радиа и опита ми в радио "Неко" (благодаря отново на Наско за предоставения шанс!!
) бе взет под такова огромно внимание, че бях една от сериозните претенденти за най-слушаното съботно предаване, в последсвтие друга кандидатка спечели конкурса, но смятам, че първата (най-важната!) крачка към медийната реализация съм я изминала вече и че е била именно в радио "Неко".
Успех на екипа и на всички бъдещи колеги, които се надявам да съм спечелила на наша страна!