Е, аз пък мога да препоръчам "Малките богове" на Пратчет като най-добрата книга на тема религия. Ама не ви занимавам с това, нали? Да продължавам ли с интересните на мен книги? Които, бидейки художествени, често съдържат повече истини за "Вселената" от умотворенията на разни... """разбирачи""". Игрална литература, която е по-смислена и полезна от 90% от учебниците по политология и социология?
Малко понятията "занимавам", "споделям" и "казвам" са ти размити май май..
Аз ти задавам единствения научно смислен въпрос за "вселената", ти ми вреш научнопопулярни книжки...
Имам чувството, че просто се заяждаш и не разбирам защо..
1. Първо, този въпрос не ми го задаваш на мен
2. Второ, аз уточних, че не съм отговаряла на каквито и да е въпроси в темата
3. Въобще пък не съм писала заглавията на книгите ТОЧНО ЗА ТЕБ, имайки предвид и знаейки, че може би знаеш по въпроса много повече като вече завършил. По-скоро се отнасяха за другите постващи в темата, които като мен тепърва започват да четат, са в началото, интересуват се по въпроса..
4. Но явно това НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ и просто се заяждаш
5. Посочването на заглавия на книги НЕ ОЗНАЧАВА - тук е истината, това е правилната гледна точка, прочетете ги или подобно. Дори не съм убедена дали са ПРАВИЛНИ, защото все още нямам нужната подготовка за това мнение. И разбирането дали са "глупости" или не -става именно първо със запознаването с тях..
6. Можеш просто да кажеш,като запознат с нещата, че не си струват, а не да държиш такъв тон...
Аз ти задавам единствения научно смислен въпрос за "вселената", ти ми вреш научнопопулярни книжки...
7. Целта е научаване, не каране
8. "Извинявай", че те накарах да прочетеш "глупавия" пост, ако въобще си го прочел..
9.
Ми аз пък предпочитам "Фондацията", "Одисеите" и "Пътеводителя" за същата цел. Иначе нямам няколкостотин лева за книгите на Хокинг и "Големия взрив" на Брайън Мей. Тях бих прочел.
Благодаря за споменатите книги, може би ще са интересно четиво! Трябваше може би да започнеш с това, а не с другото..