Ангеле, пак ще кажа, че не е проблемът само в едната програма, а в това, че изобщо информацията, която се публикува в сайта е остаряла. Специално по проблема с програмата, нея я имаше в сайтовете на всеки факултет (с изключение на нашия) много преди да бъде публикувана в официалния сайт на университета. Значи на доста хора от другите факултети им е минало през ума, че тя може би е трябва да бъде публикувана в сайта. Не е въпросът дали ще я науча от информационно табло или от инспекторката. Факт е, че информацията, която дава инспекторката е много малко. Обикновено се казва: "Не знам, в сайта си пише". Да, ама в сайта не пише. Тогава към кого да се обърна??? Аз живея в Пловдив и не ми пречи да дойда до университета да проверя, но нужно ли е за всяко нещо да идвам. А представете си в какво положение са тези, които живеят извън града и няма как да получат необходимата информация, нека да живетя в информационно затъмнение, нали. Видях как си ме цитирал, и ще ти опонирам като кажа, че не аз съм слепец, а просто програмата се появи в сайта много след започване на семестъра. В началото на втория семестър ти сам ми каза, че още я няма в сайта. А какво изобщо има в този сайт? Защо по-добре не го закриете? Или не вземете пример от колегите си в другите факултети, които поддържат сайтовете си.
И последното, което искам да кажа е, че редовно проверявам сайта на факултета и нямаш основание да ме наричаш неосведомен.