Писнало ми е от колеги, които само се оплакват, сипят пумия навсякъде и нищо не правят...
Искам да попитам ZaiKa`BaiKa, какво ти си направила освен да мрънкаш че това не ти харесва онова не ти харесва а? Аз съм се хванал със сайта и какво, насреща само се оплакват, ами вземете и вие да направите нещо... Как може навсякаде да има мнения кое не ви харесва, но като пуснах тема за
ФАКУЛТЕТЕН СТУДЕНТСКИ СЪВЕТ (
http://forum.uni-plovdiv.bg/index.php?PHPSESSID=a0e15dda322b39d6ec8b3defc8a1d7d3&topic=5801.0) никой и един коментар не написа там...
Явно в тоя факултет колегите само имат големи претенции но когато трябва те да направя нещо ... е май нищо не правят...
P.S Yri благодаря за подкрепата, но май няма голям смисъл да им обясняваш...
А желаещите да се свържат с мен ще са хора на които им пука и им се занимава, според мен тези хора
се появяват на сбирките на ФАКУЛТЕТЕН СТУДЕНТСКИ СЪВЕТ, а повечето там вече ме познават или ще се запознаят с мен лично
Но ако чак толкова има Желаещи:
vselena2@abv.bg (и по полека да не се избиете има работа за всички
)
P.S. 2 Незнам какво е казал Декана, сайта наистина е готов, но само на български! Мога да го пусна и така но на мен лично не ми се нрави идеята!
P.S. 3 Ако някой си мисли че си нямам друга работа освен да се занимавам със сайта много греши!! Пък да не говорим лятото (когато не съм на лекции) да идвам до унивеситета, да събирам информаця (от инспекторките, секретарките по катедри и т.н., които по всяка вероятност са в отпуска) и да правя сайт.... Е не е познал