Честито на печелившите от лотарията!
Иначе, който е учил редовно и си е следял материала, не е имал проблеми. По мое време тази дисциплина се казваше АТЧ и беше 2 семестъра (не триместъра, т.е. цяла година) и първия имах 3, като според проф. Моллов бях за 2.50, ама втория му хванах цаката какво да уча и какво да следя и имах 5. Изобщо, въпреки че има и доза късмет и настроение, всичко си е до показване на нужните познания, изисквани от дадения преподавател. Обърнете внимание на думата 'изисквани'! Ще кажете, ами аз откъде да знам те кви са? Ами той ви ги казва и показва по време на лекциите и упражненията, както и вие можете да попитате. Една от причините да завърша с успех 5.60 беше не зубренето и постоянното ходене (това го нямаше при мен, аз си киснех в 333 комп. зала в Ректората, имах и ключ от нея), а това че се сприятелих с колегите от +1 и +2 курсове (горния курс) и покрай мохабедите и пиенето по кръчми и квартирки, те ми даваха и готови записки и лекции и ми обясняваха как се провежда даден изпит и на какво се набляга и какво се пада предимно - пример Гешев по ТВМС с Китайската теорема за остатъците (даваше я на 90% от хората като допълнителен въпрос - имам 4 и 5 респективно на ТВ и на МС, при нас беше 2 семестъра).