argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Магистратура-Счетоводство и анализ(икономисти)  (Прочетена 49101 пъти)

vili

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 79

колеги видяхтели промяната по бюджетно??от 14.00ч е изпита
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Аз лично не съм видяла.Къде точно го прочете,защото ва графика за изпитите не можах да видя промяната.
« Последна редакция: 10.06.2008, 22:34:14 от giter »
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 75

аууууу! и сега от колко часа сме събота.... някой знае ли....  :s:
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен

знае... то си пише... :roll: от 14 ч. 1 аула, нова сграда :blush:
така и така пиша ами я да ви питам - как да намеря Сечанов? някой има ли някакви координати или тел или мейл или каквото и да било?
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

fory_slava  тел-а който ни даде Сечанов е 0888243023. да се надяваме, че няма да има промяна за изпита в последния момент.
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен

vili, да знаеш, ще те обичам вечно :inlove: :-* :inlove: много благодаря!!!!
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен

я да се пробвам - знам, че това не е подходящата тема, но колегите от БКВО явно се посещават форума често... Колеги, моля помогнете  :cry: опитвам се да открия някакви координати на Анета Русковска и М. Тодорова...  :headbang: Някой има ли някакви данни? Моляяяяяяяяяя  :cry:
Явно от Счетоводство и анализ сме по-активни  :rock:
Активен

illina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Здравейте колеги! Някой знаели какво точно иска проф. Мургов за курсовата работа??? Някой разгледа ли готовите които той показа, защото аз не успях  :-(  :angry: :s: Някой каза че имало таблици и диаграми???
Активен

Гала

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

да имаше диаграми, но проф. Мургов не казал какво иска да има. Това което донесе като анализи е на случаен принцип избрано не се знае дали го е харесал, когато го е оценявал. /извадил ги от купа с работи/ . Аз мисля да я направя по лекциите -таблица, анализ , таблица анализ.... пък да става квото ще.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ ПО БЮДЖЕТНО СЧЕТОВОДСТВО!!!!!! :y:
Активен

illina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

.....Аз мисля да я направя по лекциите -таблица, анализ , таблица анализ.... пък да става квото ще. ...

Таблица ??? с какво??? Не трябва ли да се сметнат само коефициентите???
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

аз съм направила таблиците /както ни ги предаде/ и коефициентите до където ги взехме на лекциите. дано утре ни върви по вода  :wink:
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

аз съм направила таблиците /както ни ги предаде/ и коефициентите до където ги взехме на лекциите. дано утре ни върви по вода  :wink:

И аз така съм направила.И дано сме изкарали изпита по бюджетно счетоводство.
« Последна редакция: 15.06.2008, 17:05:52 от giter »
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

колеги като разберете, че има резултати по бюджетно пишете. и приятно ви четене по ДОПК  :-)
Активен

paralax

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37

Привет на всички! Аз съм мераклиите да запишат  магистратурата тази година. Само, че не мога да  намеря информация за някои работи, та затова си помислих, че тук би било най-добре да попитам. :-) Та... знам, че приемат по документи. Незнам никакви срокове, само знам, че това става септември месец! Колко бройки приемат? И има ли нещо вярно в това, че само който не е подал документи, само него не са го приели. :) (такива слухове се носят!) Благодаря предварително! :)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Колеги, някой от вас звънял ли е на инспекторката да пита дали са излязли резултатите от изпита по бюджетно счетоводство?
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

е нали каза Доц.Велков най-рано в четвъртък!Още е сряда все пак!
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

колеги моля Ви ако някой ходи за резултати да провери № 61 и 62 дали сме взели pls  :-)
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

Относно Курсовата задача по анализ:
По какво трябва да с анализира: по раздели, по групи или и по статии?
И проф. Мургов дал ли е някакъв шаблон по който да се работи или на самотворчество ще бъде?
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

колеги кога точно ще предавате курсовата по анализ на 21 или на 22  :roll: и да не разбрахте нещо по бюджетно ???
Активен

giter

• Неактивен Неактивен

Курсовата работа по корпоративен анализ трябва да се предаде на 21.06. от 10 до 12 часа в стая 223 в Ректората.Колеги са ходили днес следобед ,но в Ректората няма изнесени резултати от изпита по бюджетно.
Активен