хахаха баси якото
не бях чел тази тема от доста време и виждам, че се е разраснала
истината е една. видите ли някъде Wisdom БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧЕ!!!!
И аз щях да се записвам на тази дисциплина и готових с човек от тяхната фирма да ме запише предварително (ама че съм гад мамицата ми) и той увърташе увърташе и каза че няма да може да отида да чакам пред кабинета ще види какво може данаправи, а в същото време ми каза че той ще я води тази дисциплина (не става дума за въпросния г-н Гетов)
Вече съм супер доволен, че не чаках да се запиша на php защото вече един път ме бяха прецаквали в записването на php предната година и отидох и се записах на друга избираема.
По отношение на курса и аз съм на мнение че е тъпо да се обявява дисциплина, която ще изучава основите на даден език и да е дадена някаква структура какво ще се изучава, а реално да се изучава друго.
За теста съм съгласен. Така поне ще се пресеят малко кадрите на които ще трябва да им се обяснява какво прави Apache-то и каква му е връзката с php, което може би е трябвало да прочетат вкъщи.
Изобщо на всички, които не са се записали мога да им кажа да се радват
Те хората са си го казали всяко зло за добро. В този курс освен да чуете колко велика фирма е wisdom едва ли ще научите нещо кой знае какво от тях.
Два пъти съм се срещал с техните шефове и двата пъти имаше по един 30 минутен монолог колко са велики, как държът интернет пространството и т.н.
Тази дисциплина не е за научаване, тя си е за губене на време