За съжаление е точно така, моите наблюдения са, че това му е слабото място на ПУ, изобщо не е лесен достъпът до какъвто и да било вид информация, а и всичко е усложнено от разни безсмислени административни процедури. Сроковете за въпросното записване са залепени на вратата на инспекторката.Имам колеги от Бяла слатина например, които сигурно трябва да дойдат веднъж - да видят сроковете и веднъж - да се запишат Късмет е да се свържеш с учебен отдел по телефона, така че остава форумът или някой колега-пловдивчанин като вариант за инфо.Голяма безсмислица е това записване,сигурно ще отпадне,но кога ли...?Добре че тази година ми беше за последно и като за последно 90% от колегите ми не го направихме навреме
Ако трябва по тези неща да си вадим заключения за цялостното качество на услугите, които дава Университетът, тогава не ми се ще да мисля...
Абсолютно тъпо и ненужно е да се записваш след всеки курс.Ако някой иска да се откаже ще си изтегли дипломата,ако ли не преминаването в горен курс трябва да е автоматично. Не е необходимо да се идва от другия край на България за такава глупост. Дано нещата се нормализират скоро време.Проблема е че не само ние нямаме информация за много неща, но когато питаш инспекторките и те не знаят.
Да, не е необходимо след всеки курс да ходиш да се записваш за следващия.
Имам колеги, които живеят в Приморско и в Царево и изобщо не мога да ги мисля.
Инспекторките трябва да са в час с всичко, с всички новости. Нали са инспекторки. Чист непрофесионализъм си е или тотална липса на мотивация за работа. Каквато и да е причината, не ги оправдава.
Благодаря Ви за отговорите.