Виж сега колежке, първо не може да се работи по 12 часа за 180 лв , това не е нормално и ако имаш много пари можеш да съдиш работодателя си ! Но по принцип, при такива случаи в България се напуска веднага --- впредвид , че има работозатели , които не дават под минималната заплата от 220 лв!В нормалните държави този работодател , още в понеделник ще лежи в пандиза! Но в България , понеже нещата са на обратно , най-добре е веднага да напуска този работник и да се опита да си вземе от оборота ,-- толкова пари -- колкото би трябвало да получи , съгласно трудовия договор( ако е реален, в смисъл да е законен , защото както ми го описваш --100% съм сигурен че е фиктивен и няма никаква стойност , ако се доказва някакво правоотношение с него пред съда)Няма опасност от обвинение в кражба , ако присъстват 2 свидетели в момента на напускането на местоработата , като парите които смяташ че са заработени са изчислени точно!Не си попаднала на нормален работодател, но съвета ми е ,-- да не взимаш стока за да компенсираш пропуснатите ползи , а пари и то толкова -- колкото реално ти се полагат , съгласно този договор , който ми се струва че е фиктивен!( изпрати ми го по мейла , за да ти кажа със сигурност дали е редовен или е фалшив , както е в много случаи , с които съм се сблъсквал на практика! И веднага напускай-- виж във вестника има хиляди свободни работни места в Пловдив и не само в Пловдив!Това е накратко решението на този казус в който липсват множество конкретни сведения , които са необходими за правилното решение!ако дадеш повече информация е възможно да се промени изцяло конструкцията на отговора , но при така описания казус , повече от това , няма кой да ти даде като съвет!инж.Марин Янков (студент 3 курс право) ПС -- до тук си спести 20 лв , но когато забогатееш , ще почерпиш батко си Марин на някоя чужда сватба ! чао!