Виж  сега  колежке,  първо  не  може  да  се  работи  по  12  часа  за  180  лв , това  не  е  нормално  и  ако  имаш  много  пари  можеш  да  съдиш  работодателя  си !  Но  по  принцип, при  такива  случаи  в  България  се  напуска      веднага ---     впредвид , че  има  работозатели , които  не  дават  под  минималната  заплата  от  220  лв!В  нормалните  държави  този  работодател , още  в  понеделник   ще  лежи  в   пандиза!  Но  в  България , понеже  нещата  са  на  обратно  ,  най-добре  е  веднага  да  напуска  този  работник  и  да  се  опита  да  си  вземе  от   оборота ,-- толкова  пари -- колкото  би  трябвало  да  получи , съгласно  трудовия  договор(  ако  е  реален,  в  смисъл  да  е   законен  ,  защото  както  ми  го   описваш  --100%  съм  сигурен  че  е   фиктивен  и  няма  никаква   стойност , ако  се  доказва  някакво  правоотношение  с  него   пред   съда)Няма   опасност  от  обвинение  в  кражба , ако  присъстват   2  свидетели  в   момента  на   напускането   на   местоработата , като  парите  които  смяташ  че  са   заработени    са  изчислени  точно!Не  си   попаднала  на   нормален  работодател,  но съвета  ми  е ,-- да  не  взимаш   стока  за  да  компенсираш  пропуснатите  ползи  ,   а  пари  и   то  толкова -- колкото  реално  ти  се  полагат  , съгласно  този  договор , който  ми  се  струва  че  е   фиктивен!(  изпрати  ми  го  по  мейла , за  да  ти  кажа  със  сигурност  дали е  редовен  или  е  фалшив , както  е  в  много  случаи , с  които  съм  се   сблъсквал  на  практика!  И  веднага  напускай--   виж  във  вестника  има  хиляди   свободни  работни  места  в  Пловдив  и   не  само  в  Пловдив!Това  е  накратко  решението  на  този  казус  в  който  липсват  множество   конкретни  сведения , които  са  необходими  за  правилното  решение!ако  дадеш  повече  информация  е  възможно  да  се   промени  изцяло  конструкцията  на  отговора  ,  но  при  така  описания  казус , повече  от   това , няма  кой  да  ти  даде  като    съвет!инж.Марин  Янков  (студент  3  курс право)   ПС --   до  тук  си  спести  20  лв , но   когато  забогатееш  ,  ще  почерпиш  батко  си   Марин  на  някоя  чужда  сватба !   чао!