Хай sunrise777,
Даренията, които коментираш имат своя смисъл, който е открит, ясен, публичен и логичен и рабира се като така приложим за който иска т.е. не може да е нито корупция, нито връзкарство. Би било хубаво ако конкретизираш, иначе си предаваме ненужна емоция, поне за мен е така.
marin2025,
Дръж се прилично, не може да наричаш никой "анонинимно същество", или поне на мен не ми харесва. Арогантния ти тон дразни не само мен + това не се опитвай да си адекватен и коментираш всяка тема в тоя форум, ок? ОК?
п.с.: sunrise777, сетих се че ония ден попитах една кандидат-студентка какво ще кандидатства и тя ми отговори, че ще се мести... тогава наистина логично я попитах защо не го направи с дарение?... не знам ... може и да си била ти, както и да е. Попитах обаче и една друга, забележи от София, защо кандидатства в ПУ - тя ми отговори - "защото бях 1 година в СУ и там нивото не ми хареса", аз силно се изненадах, че нивото в ПУ би могло да е по-високо но тя се аргументира с един железен за мен довод - "добрите преподаватели от СУ са изсмукани за по-високи заплати в частните университети"... после попаднах и на други подобни случаи... Та нещата не са толкова прости и черно-бели...