argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Надолу

Автор Тема: Новоприети студенти 2008 год.  (Прочетена 41039 пъти)

michaelpb

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49
Re: Новоприети студенти 2008 год.
« Отговор #100 -: 19.08.2008, 10:55:10 »

Нали знаеш-всеки луд с номера си.......някои с цяло представление.
Тук в последно време се нагледах на толкова изперкал народ,че да ти кажа вече почти нищо не може да ми направи впечатление. :-X
« Последна редакция: 19.08.2008, 10:57:13 от michaelpb »
Активен

Антония

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 343
  • филологически факултет
« Отговор #101 -: 19.08.2008, 11:06:43 »

То е ясно. Ние нито можем да ги променим,нито можем да минем без тях.Налага се по един или друг начин да търпим грубо отношение в университета. Аз мога да дам пример за един преподавател,който на лекции постоянно подчертаваше колко сме глупави и некадърни. От личен опит ще ви кажа не се опитвайте да оборвате мнението на някой преподавател - става лошо. А с инспекторките ще се справите. Влизате при тях усмихнати,държите се малко мазничко и готово за 5 минути сте си свършили работата. По телефона е същото. Мен си ме изслушва и по телефона. Има и много любезни хора в университета разбира се. Аз лично мога да посоча за такива всички от руска катедра (това се отнася за моя факултет)...и други,с които можеш да си говориш за всичко без да се надуват...Ще се нагледате на много неща в този университет и лоши, и хубави.
« Последна редакция: 19.08.2008, 11:17:42 от Toni87 »
Активен

michaelpb

• Неактивен Неактивен
« Отговор #102 -: 19.08.2008, 11:24:36 »

Тoni87 сега като се замисля в/у казаното от теб-"Ние нито можем да ги променим,нито можем да минем без тях.Налага се по един или друг начин да търпим" и се сещам че ние навсякъде се срещаме с такива хора-поне аз де,може би защото работата ми е такава ли и аз нзн.Та мисълта ми  е,че едвали само в ПУ има негативно отношение кум субектите наречени-студенти,и едва ли някой за първи път му се случва да му крещят и да го обиждат-в България това се случва на всяка втора крачка(за съжаление),истината-->криво ли ти е-изкарваш си го на първия срещнат.
Само за пример ще дам-за Нова година гостувах на мои роднини в Щатите,незнам тия хора как го правят(не че и те нямат проблеми),но се стараят да не го показват,винаги са усмихнати и дружелюбно настроени,направо да ти е кеф да общуваш с такива хора.
Активен

Anck_Sun_Amun

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1616
« Отговор #103 -: 19.08.2008, 11:41:14 »

Ами и при мен ситуацията е сходна с тази на Toni87-разправяли са ми как инспекторката е крещяла на разни колеги,но с мен никога така не се е държала.Иначе за преподавателите-има такива ,които се държат с теб като равен и са страхотни хора,има и други при които се държат на дистанция.Досега не съм срещала такъв,който да ни казва колко сме тъпи и т.н.Говоря за Биологическия факултет.Преди докато бях ученичка само чувах от познати студенти как преподавателите са надменни и и те гледат от високо,но за щастие не се оказа така.Може би зависи от факултета.
Активен

danika

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24
  • Винаги напред и никога назад
« Отговор #104 -: 19.08.2008, 11:52:31 »

"Ако уважаваш себе си и хората ще те уважават" - аз съм на този принцип и да ви кажа честно проблеми не съм имала. :wink:  Ако накой започне да се държи просташки просто го отминавам и не се задълбочавам. И един от другите ми принципи, който мисля ще помогне на всички, които го възприемат: Накажи простака с мълчание!!! :-X Пробвайте го-действа страхотно да гледаш как срещу теб някой се пени, а ти просто не му влизаш в "играта" :evil:
Активен
Късметът и щастието са за смелите!

Антония

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • филологически факултет
« Отговор #105 -: 19.08.2008, 11:53:49 »

Тoni87 сега като се замисля в/у казаното от теб-"Ние нито можем да ги променим,нито можем да минем без тях.Налага се по един или друг начин да търпим" и се сещам че ние навсякъде се срещаме с такива хора-поне аз де,може би защото работата ми е такава ли и аз нзн.Та мисълта ми  е,че едвали само в ПУ има негативно отношение кум субектите наречени-студенти,и едва ли някой за първи път му се случва да му крещят и да го обиждат-в България това се случва на всяка втора крачка(за съжаление),истината-->криво ли ти е-изкарваш си го на първия срещнат.
Само за пример ще дам-за Нова година гостувах на мои роднини в Щатите,незнам тия хора как го правят(не че и те нямат проблеми),но се стараят да не го показват,винаги са усмихнати и дружелюбно настроени,направо да ти е кеф да общуваш с такива хора.
На 100% съм съгласна с теб. Миналия ден звънях на шефката си, понеже ми беше объркала заплатата. Тя моля ти се вместо да ми каже "ОК. Ще я оправим.", ми се развика...Добре бе жена аз какво съм ти виновна на тебе.Аз работя, ти ми плащаш. Това е вече за втори път,на третия ще стане бай,бай и това е. Такива сме ние българите, все някой друг ни е крив и все на някой ще си го изкараме, а не бива да е така. По тази тема можем да говорим много,но не е това мястото. Няма нужда да спамим тази тема, тя все пак е за новоприетите студенти.Няма нужда да ги отчайваме още от сега... :wink:
Активен

Антония

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • филологически факултет
« Отговор #106 -: 19.08.2008, 12:00:18 »

Ами и при мен ситуацията е сходна с тази на Toni87-разправяли са ми как инспекторката е крещяла на разни колеги,но с мен никога така не се е държала.Иначе за преподавателите-има такива ,които се държат с теб като равен и са страхотни хора,има и други при които се държат на дистанция.Досега не съм срещала такъв,който да ни казва колко сме тъпи и т.н.Говоря за Биологическия факултет.Преди докато бях ученичка само чувах от познати студенти как преподавателите са надменни и и те гледат от високо,но за щастие не се оказа така.Може би зависи от факултета.
Радвам се за теб. На мен ми се е случвало да се сблъсквам с надменно държание( да не кажа чак грубо),в моя факултет. Но пък има наистина и такива, които се държат с теб като с равен...зависи от човека. :-)
Активен

michaelpb

• Неактивен Неактивен
« Отговор #107 -: 19.08.2008, 12:06:06 »

danika  много си права.Аз също съм на този принцип-Накажи простака с мълчание!!! Казано е още в Библията,хората са го осъзнали преди хиляди години :y:
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140
« Отговор #108 -: 19.08.2008, 12:15:30 »

Аз пожелавам на всички новоприети много успех, лек и успешен семестър, а относно инспекторките - просто се заредете с нерви и търпение  :)  :y:
Активен

danika

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24
  • Винаги напред и никога назад
« Отговор #109 -: 19.08.2008, 12:17:05 »

danika  много си права.Аз също съм на този принцип-Накажи простака с мълчание!!! Казано е още в Библията,хората са го осъзнали преди хиляди години :y:

Така е, ако си хабим нервите за хора, които не го заслужават няма да ни останат емоции за важните неща от живота. Аз съм един от хората, които са доволни от живота си радвам се на най-малките неща, които ми се случват и това поддържа щастието ми постоянно. Надявам се това ПУ да не ми развали светогледа :rock: Няма нищо по-важно от забавленията :wink: :D :hihi: :sun:
Активен
Късметът и щастието са за смелите!

Зорница

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #110 -: 19.08.2008, 13:04:39 »

Политология, РО. :) НАдявам се на 3то класиране за МИО :)
Аз се сблъсках само с една недружелюбна жена-лоша, руса леличка, която висеше в стаичката с надпис ОХРАНА. Ей като ми кресна, сърцето ми падна в петите  :-X Ама пък аз и се усмихнах :) ТАка че, няма нищо, което една усмивка да не може да победи :)
Активен

carmelita_

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #111 -: 19.08.2008, 14:41:00 »

Здравейте бъдещи колеги  :-)Приета сам маркетинг-редовно .Честито на вскички които са приети в специалноста която искат,нямам търпение да се запознаем  8-)
« Последна редакция: 19.08.2008, 14:44:05 от carmelita_ »
Активен

tedo1936

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #112 -: 19.08.2008, 14:56:38 »

приятно ми е, сексислав се казвам  :roll:
Активен

Ge®ito

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #113 -: 19.08.2008, 20:44:18 »

Здравей,Carmelita  :handshake:
Много се радвам ,че има и други от моята специалност,защото,като че ли не сме особено активни тук, във форума  :roll:
Активен
Няма по-голям човек от абитуриент и по-малък от студент първокурсник :)

bon-bon

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
« Отговор #114 -: 19.08.2008, 23:27:51 »

Аз съм приета  Макроикономика - задочно
Активен

carmelita_

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #115 -: 20.08.2008, 13:30:53 »

здравеи Гери  :-) наистина и аз забелязах че в форума има малко писали които са от нашата специалност ...
Дано не се баркам ,но мисля че с теб сме се видяхме и при записването  :-)
Активен

andreshko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
« Отговор #116 -: 20.08.2008, 21:11:15 »

Пфууу здравейте, колеги, днес се присъединих и аз, хахаха :) Стопанско управление - редовно...
Мм... като първи учебен ден е   :-D
« Последна редакция: 21.08.2008, 00:15:26 от andreshko »
Активен

tedo1936

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #117 -: 21.08.2008, 00:16:13 »

ама да не се налага само да ядем моркови  :-D
Активен

andreshko

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
« Отговор #118 -: 21.08.2008, 00:57:19 »

Хахахаха стига е... предполагам, че традицията е по-усъвършенствана  8-)
Активен

BPFC

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
  • D&D Corp. LTD
« Отговор #119 -: 21.08.2008, 11:29:32 »

ама да не се налага само да ядем моркови  :-D

Ааааа, за тебе лично ще уредя цяла чантичка! :)
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16   Нагоре