argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: За хора с над 2 изпита  (Прочетена 4150 пъти)

kappanen

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
За хора с над 2 изпита
« -: 10.09.2008, 16:37:52 »

Здравейте грешници!  :-D Споделете на колко изпита изгърмяхте и какви са те?Ами сега  :? Накъде??
Активен

Avtorentacar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
    • Avtorentacar
Re: За хора с над 2 изпита
« Отговор #1 -: 10.09.2008, 22:24:47 »

Чувам, че вече можело с три изпита да се минава. Някакви официални данни?
Активен

kappanen

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 12.09.2008, 14:05:25 »

Няма такова нещо.Днес говорих с инспекторката.Каза ми да говоря с преподаватели те по изпититепо,които съм скъсан и ми каза ,че все някой щял да ми даде още един шанс да гинамаля до 2 изпита до 30 септември.В случай ,че изпитите отново са 3 след 30 септември се подава молба до декана,която ще бъде одобрена или отхвърлена в срок от 5 дни т.е. до 5 септември.И после следва прекъсване в рамките на 1 година :)
Активен

Красимир

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25
« Отговор #3 -: 13.09.2008, 02:39:59 »

kappanen
прекъсване в рамките на 1 година? кво имаш предвид, кандидатсване отново?
Активен

kappanen

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 13.09.2008, 13:00:30 »

Не-Повтаряш 1-ви курс като се явяваш само на изпитите които не си взел и можеш да посештаваш лекциите с 1-ви курс
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #5 -: 14.09.2008, 10:56:13 »

Въпреки че ликвидационната сесия официално приключи, според мен, тъй като срока за записване в горен курс е май до една-две седмици след 1-вия учебен ден, все още можете да вземете по някой друг изпит след уговорка с преподавателя. Обаче, искрено ви споделям, въпреки че съм си публикувал всички лични данни (GSM, домашен телефон, емайл) в сайта ми и го давам на всички мои студенти, адски неприятно е да те безпокоят вкъщи десетки 'закъсали студенти' с молба да ги изпиташ. Имате шансове, ако даденият преподавател има сега тези две седмици от 13.09 нататък, часове със задочниците, да се уточните да ви изпита по време на лекция или упражнение, но така пречите на учебните занятия с тях, а и трябва да имате индивидуален протокол, защото след края на ликвидационната сесия редовните протоколи се връщат в учебен отдел задължително. Всичко опира до личната преценка на преподавателя - не е длъжен!
Активен

nqh

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49
« Отговор #6 -: 14.09.2008, 12:58:50 »

А след като един студент не е взел определен изпит на ликвидационната сесия, колко пъти има право да се явява през следващата година на същия изпит? Само на поправката и ликвидацията ли?
Активен

kappanen

• Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 14.09.2008, 14:00:13 »

С Донева няма смисъл да се говори тя никого не пуска *********.Аз имам намерение да говоря с тази по анализ 1,защото прекарах цялото си лято в изучаване на тази дисциплина,но не успях да мина производната,защото тия хиперболични производни само тях не ги бях учил.Само не ми е ясно към кого трябва да се обърна.Доколкото си спомням по МА1 ни беше Аролска,а на ликвидацията пише -Математически анализ 1
доц. д-р Т. Николова
Активен

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково
« Отговор #8 -: 14.09.2008, 14:17:44 »

То едно учене е било..., а на ликвифацията(която вече мина) си беше Аролска, объркано е в сайта
« Последна редакция: 14.09.2008, 14:20:54 от iliadev »
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #9 -: 14.09.2008, 14:22:59 »

Kappanen, Донева пусна вчера всички, които можа, лично ти гарантирам. Е, тези с празни листове, бръщолевици и глупости - не коментирам как искат да имат 3!
Активен

radko87

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112
  • Stupid man :D
« Отговор #10 -: 14.09.2008, 19:47:54 »

Пфф от 1 седмица слушам как всички се оплакват от преподавателкси произвол.
Трябва и малко да се учи колеги ...........
А на хората с повече от 2 - дано успеете да запишете.
Активен
Sun Certified Java Programer/OCJP/ - От Sun спомен нема .....

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #11 -: 15.09.2008, 09:24:20 »

Айде да кажа нещо за АСД оня ден - проверявам задачата - изрядна (усъмних се, че е преписана, въпреки че беше разместила нарочно малко сорса). Гледаме с доц. Донева, на теорията писала глупости. И я повикахме колежката да я попитаме лично по задачата нещо. Питаме я (за опашка иде реч) - тия указатели *tail, *head за какво служат? Не можа да каже нищо. Писахме и 3, макар че можехме да и пишем с чиста съвест двойка. Е, да - тя ще каже - аз си написах всичко за 6, тия ми писаха 3. Но тя каза, че е доволна....

Това ли ви сме гадните преподаватели, колеги? Едно време, аз когато учех, задължително на изпита теорията се дискутираше с преподавателя, зависеше от преподавателя де. Сядаш до него, поглежда колко имаш на задачата (а и за нея можеше да идеш да дискутираш с асистента) и ти проверява теорията и те пита - това какво е, това от къде следва, този резултат как ще го обосновете? Говоря за изпити по математиките предимно, но и по информатиките имаше такива.

По АТЧ (нещо като станалите пословични Алгебрични структури) имах 3 - сядам, и доцента казва - от 7 теореми само на едната ти признавам необходимостта, ама имаш идеи, верно мислиш, ако искаш - да ти пиша 2, да се явиш за повече? Казах да пише 3, защото беше първия изпит от сесията и имах още 4 (тогава бяхме на семестри с по 5-6 изпита на семестър). И по математиките нямаше тестове, а 2-3 големи въпроса пишеш от-до с по 5-10 теореми доказваш вътре. И никой не мрънкаше...
« Последна редакция: 15.09.2008, 09:31:23 от Светослав Енков »
Активен

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково
« Отговор #12 -: 15.09.2008, 09:40:49 »

В България все някой ще мрънка за нещо...., просто сте нямали форум тогава  :haha:
Активен

antoniy

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 723
    • http://antoniy.net/
« Отговор #13 -: 15.09.2008, 10:59:43 »

Хич да не ми я хвалите Донева. От 3 дисциплини мене на 1 не ме е оценила като хората. Приемете мнението ми за субективно - Донева не става за преподавател, не става и да оценява студенти. Тя е жена и като всяка жена оценява по настроение или всичко друго, но не и показани знания.

Поздрави
Активен
Too short signature limits.

techcntrl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13
  • Ти знаеш кЪде се намираш?
« Отговор #14 -: 15.09.2008, 14:38:06 »

(-3) Искам да попитам .. и сега какво къде/кога/докога(служб.тел, е-m@il личен (ако е възможно)) могат да се открият преподавателите ? по OOP , M.A.1 , M.A.2 :} ) и тази молба от къде се подава ) и по какви критерий се одобрява/отхвърля молбата) няма ли начин да се запише нормално че при условие /период от време/ се вземът определени изпити
« Последна редакция: 15.09.2008, 14:43:54 от techcntrl »
Активен
Dont Hate The Game...Hate The Players...!!!

Красимир

• Неактивен Неактивен
« Отговор #15 -: 15.09.2008, 14:53:39 »

Абе... Донева е пич... няма кво да говорим повече... лекциите и не били хубави... е как знаете, че не са хубави като не сте ги чели? Вярно има някои неща които не са обеснени обстойно, а други дето не са необходими са обяснени обстойно(лично мнение).
ООП и анализите не ги взех... съжалявам, но кво да направя късно е, аз съм си виновен, че тая година бях само на купончета и не съм учил изобщо... дори си мисля, че ако не бях учил С++ в 12ти клас нямаше да взема програмирането...
ООП-то можех да напиша поне 70-80% въпросите... лесни бяха. Конструктори и Наследяване... ама откъде да знам ква е формулата за конус или цилиндър... на кой ли се обеснявам/оправдавам тук и аз незнам...
Активен

antoniy

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 723
    • http://antoniy.net/
« Отговор #16 -: 15.09.2008, 15:01:02 »

Абе... Донева е пич... няма кво да говорим повече... лекциите и не били хубави... е как знаете, че не са хубави като не сте ги чели? Вярно има някои неща които не са обеснени обстойно, а други дето не са необходими са обяснени обстойно(лично мнение).
ООП и анализите не ги взех... съжалявам, но кво да направя късно е, аз съм си виновен, че тая година бях само на купончета и не съм учил изобщо... дори си мисля, че ако не бях учил С++ в 12ти клас нямаше да взема програмирането...
ООП-то можех да напиша поне 70-80% въпросите... лесни бяха. Конструктори и Наследяване... ама откъде да знам ква е формулата за конус или цилиндър... на кой ли се обеснявам/оправдавам тук и аз незнам...

Много си интересен бе пич. Обясняваш, че не си учил, а разправяш, че ние не четем лекциите. Всичките й презентации съм изчел. Не съм видял много полезно вътре. Ти как даваш мнение изобщо като не си учил и не си си взел изпитите?
Активен
Too short signature limits.

24/7

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 65
« Отговор #17 -: 17.09.2008, 11:35:34 »

С Донева няма смисъл да се говори тя никого не пуска *********.Аз имам намерение да говоря с тази по анализ 1,защото прекарах цялото си лято в изучаване на тази дисциплина,но не успях да мина производната,защото тия хиперболични производни само тях не ги бях учил.Само не ми е ясно към кого трябва да се обърна.Доколкото си спомням по МА1 ни беше Аролска,а на ликвидацията пише -Математически анализ 1
доц. д-р Т. Николова
Извинявай колега-и аз бях на ликвидация на МА1 и МА2 (на 2 изпита останах) но си взех изпитите-и аз учих цяла седмица за двата :hihi:.Искам да те питам за тези хиперболични кое точно те затрудни  :-o
ch=sh ; sh=ch и това е всичко което ти трябваше за производна на хиперболичните функции - не знам при кой си ходил на уроци или сам си учил-но 1 седмица е предостатъчна за МА1 и МА2 да си ги прегледаш и да го вземеш-че точките бяха двойни-вход + 1 задача вътре и имаш 3 :bravo:
« Последна редакция: 17.09.2008, 11:37:20 от 24/7 »
Активен

Красимир

• Неактивен Неактивен
« Отговор #18 -: 17.09.2008, 14:13:11 »

на програмирането учих теорията... а ООП - нищо... това имах предвид... както и да е, не съм се изказал правилно
Активен

radko87

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112
  • Stupid man :D
« Отговор #19 -: 18.09.2008, 17:41:32 »

Аз не знам какво толко ви мъчи това ООР.. Не е кой знае какво
сядаш за 2 дена да разцъкаш класовете,унаследяването,полиморфизма.....  и то май друго си нямаше на тоя изпит.
Активен
Sun Certified Java Programer/OCJP/ - От Sun спомен нема .....