Иначе ние, мадамите, си изкарахме супер снощи.
В първите по-малко от 10 мин. успешно се намерихме с Диди (LADY DI) и Станислава (isi), след което почакахме едно 25-30 мин. на пощата, но никой друг не се появи, въпреки така живописната ми табелКА...утре (пак) ще я видите.
Повече от 2 часа бяхме на крак и в движение, но си заслужаваше!! Музеите наистина бяха отворени и ПРЕпълнени с хора. Навсякъде светло, навсякъде голямо оживление... Да се оплача, безплатна бира е имало, но беше свършила.
Към 12 и нещо колкото и да имахме желание да продължаваме и колкото и да бяхме забравили за изморените си крака, те започнаха особено настоятелно да ни напомнят за себе си, така че, след известни усилия и безнадеждна пренаселеност, успяхме да намерим една единствена свободна маса, която очевидно ни е чакала
Пийнахме по бир-две, хапнахме и не ни се разделяше, но по някое време недалеч от сутринта, си спомнихме, че трябва и да се спи
...
Веси, Мая, утре ще съм с черно-бели кецове и бял панталон. Ще пропусна черна блуза, която да допълва облеклото ми, защото не нося черно (освен като обувки), но ще съм с бяло и червено нагоре, както и с червен надпис на бяла табелка! Същинска мартеничка, нали