argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 50   Надолу

Автор Тема: Английска Филология випуск 2012 г.  (Прочетена 178116 пъти)

manuella

• Гост
Re: I курс Английска Филология
« Отговор #80 -: 02.10.2008, 18:18:07 »

Хехехе става много забавно запознахме се с един чужденец днес цял ден прекарахме с него и говори само английски. Много е готин. Всички са страхотни като изключим онзи... Андон лудичкия..... :haha:  Ама и той си има своите хубости знае да говори на доста езици... това е похвално. как е колеги? Посвикнахте ли вече? Така с тези групи няма да се опознаем всички май   :drunk: :drunk:
Активен

isi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 147
« Отговор #81 -: 03.10.2008, 18:00:28 »

хахахаха Андончо е култов  :haha: май популярността му расте с всеки изминал ден  :haha: нещо не е добре с нервите но едно валерянче ще го оправи  :-X абе шоу да става  8-)
Активен

VeSseLina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
  • АФ
« Отговор #82 -: 03.10.2008, 20:08:04 »

Брей, ама много сте се активизиралиииииии :)

хах, np, днес установихме, че за нас ще измислят и  " Z " група   :-D

Та..с кой ще сме колеги в "Z" група, признавайте си без бой :Р
Активен
Just smile!

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 93
  • ELF
« Отговор #83 -: 03.10.2008, 21:19:15 »

:-D  Ами да ви кажа определено присъствието на Андончо си има и добра страна - ще тренираме здрави нерви.  :wink: Като филолози, можем да взимаме пример от нашите преподаватели в поведението им към него и да развием способности като спокойствие, убедителност и абстрахиране...но това са неща, за които (предвидливо) си имаме цяла дисциплина - Психология!...Интересно само, че ТОЙ също ще трябва да я учи...  :roll:
     Очевидно тепърва ще имаме още много поводи да разсъждаваме над живописния ни колега Андон, така че засега толкова относно него...Ами аз лично нямам нищо против група ''Z'', виждам, че и много от вас, така че  :wink: да си стискаме палци да сме заедно, па дори и в група ''Z''.
     И много ме кефите, да знаете! Първата ни седмица мина успешно...и не си мислете, че това не е повод за празнуване (и  :beer: :beer: :beer: ). Първите ни дни и лекции заедно са си истински исторически момент и след края на втората (успешна) седмица ще е ПРЕСТЪПНО да не ги отпразнуваме с едно хубаво вечерно съботно излизане - по студентско му!
      Нали така? Приятен първи учебен уикенд на всички! Прегръщам ви...а другата събота е възможно и да ви питам дали ме уважавате  :-D:beer: )
« Последна редакция: 04.10.2008, 01:56:34 от Fanita4 »
Активен
Success is getting what you want, happiness is wanting what you get!

manuella

• Гост
« Отговор #84 -: 03.10.2008, 21:31:25 »

Хахахах, Андончо е като хималайска мечка ухапана от щъркел!  :rock: :haha: :haha: You look so dumb right nowww.... Trying to say something that no one will understand :D  :-X :yawn: :hihi: :hihi: :haha: Той е изпляскал от много учене, иначе не е лош човек, просто.... и3трещял...
Започно да става адски интересно в клас. Лекциите са много увлекателни, преподавателите са доста колоритни...  :y: и ми харесват... Изобщо ай тинк ай уил дивоут майселф ту дъ ноулидж!  :#1: :bravo: :#7: :-) Има много готини хорица и се радвам, че ги срещнах... Цункам Миленка, Ельона, Адам по бузките!!!  :hug: Дей ар май фелоус...  :hihi: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:   
« Последна редакция: 04.10.2008, 11:10:34 от manuella »
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 71
« Отговор #85 -: 04.10.2008, 16:28:43 »

:y: Благодаря, Фанита! Добре съм във всяко отношение, обаче не ставам живописен! Не съм изперкал или изтрещял, ами не съм си сядал на компютъра. Приемам определението "dumb" по отношение на музиката и артисцизма, така си е при мен. Който каже или напише, изрече или подобни "луд" "лудичък", може обаче сами да си правят шоуто, аз ги гледам по телевизията. Никакъв чист английски с български кирилски букви, вън! Излагам се, когато опитам да си отворя устата на ориенталски езици, така е. Успокоен съм и без валериан, благодаря. Имаме колежка Диляна, някой да я познава? Чао засега. Психология съм учил и отново ще уча, ако не ме задоволи миналата добра оценка. Всеки може да има приятели, стига те да не са срещу нас, може да пазят нас, не от нас. Благодаря! :bow:
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #86 -: 04.10.2008, 17:06:00 »

:#7: За буквализъм при мен няма нужда, необходимост или подобни, не ставам автор на престъпления, не участвам в подобни, пазя мене си и моето.  :bow: - наистина за кобежката Фанита,  :#6: :beer:- може, и с много хора, може. Изтрайвам си докъм 15 октомври и започвам публикации на английски, честно, зная го, език за говорене е, не локален говор или диалект. Направете разлика между синонимия и различни значения /не означения!/. Молба: не обръщайте внимание на често непригледния ми външен вид. Извинявам се на колегата с турския, разменил съм "писания, пиша" с някакви "светии", съжалявам, имам време да науча и малко турски език, наистина е позволено да не го знаеш.  :heart: - това ми е сърцето, другото не го търсете! Чао, до следващото виждане, и по времето между лекциите, моля, нека спокойно разговаряме! :handshake:
Активен

manuella

• Гост
« Отговор #87 -: 04.10.2008, 17:51:01 »

Брейй, колегата Семерджиев ни шашна със сегашният си пост...  :rock: Браво батка, имаш една голяма пeщерска от мен. Да си жив и здрав и да имаш само шестици при Костурков!  :bravo: :hihi: :drunk: :beer: :beer: :beer: :beer: :sun: И турчина си има име... Адам... Така му викаме приятелите. Ти си мноу пекън пич.. Ама понякога се държиш като луТ... Стегни крЪста да ни играЙ куланчИ... Целувам Ви горещо..  :-* :-D
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #88 -: 04.10.2008, 18:03:45 »

Емануела или Мануела, не може!!! Редовен съм! Пия алкохол с домати, може и с дръжки! Коланчето винаги го нося, пада ми панталончето! Имам презрамки и със, ама само пърди и обгазявало било! Благодаря, всеки разполага със себе си, тук пишете, не желая никакъв пост!!!!!! Отивам да ям домати с алкохол, някъде наоколо, може весело говорене само с човешки уста, завинаги благодарен, ако уважите сега написаното! :toivo: :bow: :bow:
Активен

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 93
  • ELF
« Отговор #89 -: 05.10.2008, 02:04:53 »

Мая, не сме тази вечер на Мармалад, това ще стане следващия петък или събота, така че ще се радваме и ти да дойдеш.  :-)
      Искам да уточня само едно - НИКОЙ от всички 110 колеги АФ не е настроен по никакъв начин негативно, не е злобен и не желае лоши чувства и интриги!! Но има едно нещо, което прави впечетление, защото противоречи на всичко, което сме учили у дома и в училище - това даден човек да бъде прекъсван, когато говори важни и смислени неща, с довод, че (цитирам) ''само ти говориш, млъкни!''...Ами той/тя ще млъкне, но явно преди това има какво да каже и явно е нещо, което никой не възразява да чуе. Също така в прогимназиална и гимназиална възраст човек се научава да не бърза да задава т.нар. ''тъпи въпроси'' преди да е изчакал да му се обясни ситуацията...и в същия период се научава да прави ''адекватни'' сравнения между себе си и останалите в дадена ситуация. Например ако умее да говори ясно и отчетливо, той знае точно защо е възможно такова твърдение - демек какво значи това, и ако не може, също го осъзнава... но не отправя критики към другите за нещо, което при него самия не е налице. Тоест ако се е появила дума като ''лудичък'' и производни, дори да не е правилна, има причини, които да накарат група хора да я употребяват точно към определен индивид (не към всички). Няма да се опитвам да изброявам тези причини, защото томовете по Човешка психика няма да ми стигнат... Просто, Андоне, не сме глутница кучета разлаяни срещу теб, искаме да разговаряме с теб съвсем спокойно и разбрано, но те молим да ни помогнеш за това!!! Виждаме и уважаваме това, че твоят английски действително е брилянтен, затова няма да те затрудня ако ти подскажа какво имаме предвид и цитирам една много хубава песничка от 80-те на Billy Joel, ''We didn't start the fire! No, we didn't light it but we tried to fight it!''  :-) Хайде, приятен ден и ще се видим в понеделник  :toivo:
« Последна редакция: 05.10.2008, 02:30:24 от Fanita4 »
Активен
Success is getting what you want, happiness is wanting what you get!

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #90 -: 05.10.2008, 13:50:21 »

Мая, кара ми се "Москвич 402", че съм без книжка, нещо напредвид? Я понял, а ты?
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #91 -: 05.10.2008, 14:25:11 »

Фанита, намерих, имам брилянти и брилянчета, мълчи си. Може разговори, но наистина през почивките, не по време на изпитване и преподаване! "Mutti"="Много", английски, немски и подобни не могат без латиница!!! Намерете си Дони! С Момчил пеят хубаво, "Детелини, детелини...", дали я знаят? Аз съм далеч от отличен по пеене..., юридически проблеми нямам и няма да имам, между евреи и немци конфликт няма. Изпитвам си пълната конкретизация, никакъв буквализъм. Много-то, не ни спирай латиницата, само азбука е, какво като сте модератор, за мода не изхвърлят, нали? Чао! 8-)
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #92 -: 05.10.2008, 17:23:16 »

:#7:Изтърках си  клавиатурата заради всички ви. Никого не смятам за враг. Никакви профили и анфаси. Съжалявам, не съм имал и мерак. Кой е позволил на някого да се занимава с моята психология или психика?! Нормален съм, това е достатъчно. Заниманията по психология не се отнасят за никого!!!Благодаря, може човешки разговори. Не се натрапвайте, знам го от опит. Достатъчен съвет. Не нося оръжие, не ще посягам на насилие по никакъв начин, очаквам същото наистина от всички.  :#7:  :hug: :yawn: :headbang: :hug: :handshake: :bow:-нямам нищо против индианци, оставам си от страната, където съм се родил-България, дано позволят изцяло публикуването с латиница на съответните езици за говорене.  :D
« Последна редакция: 05.10.2008, 17:27:02 от Andon Semerdzhiev »
Активен

LADY DI

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57
« Отговор #93 -: 05.10.2008, 18:48:08 »

Видях,че и нашия скъп колега Андон най-накрая се е престрашил и е решил да ни пише.Четях мненията на колегите и реших и аз да драсна няколко реда.Значи обръщам се към теб,Андоне.Както каза Фани,никой не те мрази и никой не иска да те изолира от групата.Аз съм Диляна и искам съвсем приятелски да те посъветвам просто да бъдеш себе си,защото всички ние трябва да бъдем такива,каквито сме,независимо от обстоятелствата,но същевременно се постарай да спазваш благоприличие и да проявяваш тази толерантност и коректност,която трябва да има между всички нас.
Активен

manuella

• Гост
« Отговор #94 -: 05.10.2008, 19:43:00 »

Андончо, човеко, не си луд... Не си...  :y: Просто се старай да даваш възможност на другите да се изявяват и да могат да изразяват себе си... Напълно съгласна съм и с Фанито и с Диляна...  :handshake: И наистина понякога не е приятно да говориш в час и да пречиш на повечето от нас, които са там и искат да станат... Експерти... (Дай Боже...  :haha: ) ... И да ти кажа доматите не са от най-добрия вариат... Ако съдя по теб явно налиташ все на гъделичкани домати и не те свърта на едно местенце.  :-P И не е нужно всеки път да изписваш или да произнасяш хиляди думи, които в повечето време са в неправилен словоред, защото все пак са повече от въпросните 12, които те накарах да кажеш миналият път в НоВа сГраДа и уЖ били те изМорили. Никой от нас не ти мисли лошото.   :wink: :-)
« Последна редакция: 05.10.2008, 22:12:33 от manuella »
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #95 -: 05.10.2008, 22:13:18 »

:beer: :beer: Благодаря! Отново трябва да тракам, и то на български език. Не знам словореда на слабо познатите ми езици, благодаря! НЕПРЕМЕННО ИЗЧЕТИ: нямам неизплащани дългове и няма да имам! Бижутата ми са или 50-60 годишни и престояли при мен, или не купувам! /наистина имам скъпоценни лъщорийки от поколенията ми преди мен самия/. Наздраве!  :#6: :#6: Изява може, но не някак вкупом, не бива пълна смесица на езици и неправилно говорене! Smoke on the water, the fire in the sky, never revolution again! On the New Year' Night I love Bulgarian dances and to hear about Balkan's - the oldiest mountain for me, be together with me also, may be earlie  ... :handshake:
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
« Отговор #96 -: 06.10.2008, 00:35:27 »

:handshake: Диляна! Емануела не ми е прорекла да й повтарям никакви думички, нормален съм, прерових си цялата памет, щях да търся тинтява, защото все не ми се ходи за коприва. Колегата с турския език, авджилък? Диляна, ще ми бъде приятно наистина да се запознаем! Чао-чао. :hug: :-D
Активен

Trepetli4ka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 12
« Отговор #97 -: 06.10.2008, 19:16:14 »

Смятай, Цецо... :-D
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 307
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #98 -: 07.10.2008, 00:51:46 »

Малее бати и филма тука кво сте направили за няколко дена  :-D :-D :-D
Активен

manuella

• Гост
« Отговор #99 -: 07.10.2008, 08:58:49 »

Кво сме напраили... Сапунка  :haha: :haha: :haha: Айде малко да разпуснем, поздравявам Ви с песента на Rihana-Good girl gone bad  :#7:
                :#1: :#1: :#2: :#1: :#1: :#1: :#7:

Никой луТ не си признава, че е такъФ... Шшшшшт, тихо да не ни разберат...  :haha:  :-D
                                            Упражненията по превод ми се струват супер интересни. Нямам търпение вече да започнем със същинската част. Малко е объркано с програмата, ноо.... ще я направим някак си...  :drunk: :beer: :drunk:  :rock:

« Последна редакция: 07.10.2008, 09:02:43 от manuella »
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 50   Нагоре