argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Счетоводство и анализ - прием 2008  (Прочетена 28880 пъти)

deskata_ang

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28

и, колеги, при решаването на курсовата задача трябва да обърнем внимание на изискванията и уточненията, направени на предпоследните страници ! Дано някой да не забрави за тях... :-)
Активен

nasko67

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112

Ако някой не е разбрал на 06.12.2008 г. няма да има Банково счетоводство. :-)
« Последна редакция: 01.12.2008, 17:56:55 от nasko67 »
Активен

deskata_ang

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 28

Колеги, как ви се сториха лекциите по счетоводни стандарти  :roll:
Активен

Danielita

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 39
  • само напред и нагоре

Не харесах особено този преподавател -поне намен обясненията му ми бяха много неясни.... май целта му е да си купим учебниците....
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Един съвет ако позволите - не си купувайте учебниците му.Просто нещата няма да ви станат по-ясни.Много мои колеги си купиха учебници миналата година,когато карахме магистърският курс,но полза особена нямаше.
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 75

Ако все още преподава Велков - колегата е абсолютно прав - въобще няма да ви станат нещата ясни дори и всички учебници да изкупите :hihi: А колкото до Велков - той просто си е проклет... Той също така преподава и по Бюджетно счетоводство втория семестър... Там всъщност е проблемът - счетоводните стандарти са всъщност приятна материя в сравнение с бюджетното счетоводство :wink: или поне беше така за мен :wink:
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Така е и за мен.И между другото колежка съм. :hihi:
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен

:blush: :roll: :blush: упс... изнивям се, колежке :wink:
Активен

pazdir

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

Еми да се разпиша и аз в списъка - сравнително малко колеги/колежки са се записали до сега според мен, което е малко учудващо :).
Желая на всички от нашата специалност, Счетоводство и анализ, успешно взимане на изпитите и съответно дипломиране догодина.

Георги
Активен

Andjelina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Здравейте и от мене, аз съм Божидара включвам се тука въпреки че е по средата на лекциите, :roll: и да споделя че само веднъж дойдох на сметоводните стандарти и се отчаях с този изпит  :-X незнам как ще го вземаме, но преподавателя няма никакъв жинец ми се струва  :-(
Активен

Danielita

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 39
  • само напред и нагоре

Колеги има ли вече обявени дати за изпитите?
Нямам възможност да ходя до университета да проверявам таблата.Знам че на 01.02 има корпоративно счетоводство и на 15.02 стандарти.Ако някаой разполага с друга информация моля да я сподели.Благодаря ви предварително. :bow:
Активен

vaska_n

• Гост

Здравейте колеги!
И аз реших да се присъединя, макар че сме вече накрая :-)
Желая успех на всички, особено при Велков, че там доколкото разбирам, освен късмет друго няма да  ни спаси.   :-(
Ма да не се плашим, че нали вече сме от толкова години в студентския филм...И да паднем, и да бием  :beer: :wink:
Активен

kayora

• Гост

на 22.02. от 12.30 часа е изпита по банково счетоводство.
Активен

nasko67

• Неактивен Неактивен

Колеги предлагам да въведем някой правила:
Ако някой има някакви материали само да загатва  :wink: че има нещо и които ги иска да му пише ЛС и там да му благодари после. Преподавателите са умни хора и те могат да боравят с и-нет. Мисля че точно това се случи на изпита по Стандарти - доц. Велков затова смени теста, които не е сменял няколко години. Смятам че ще е в наша полза да не се издаваме какво богатство притежаваме.
Активен

Стаси

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 346
  • НАЗАД... стъпил си ми в аурата.

И системата направо ще е "Халифакс"  :wink:
Активен
Дзен...

pazdir

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17

Ако някой има някакви материали само да загатва......

Напълно съм съгласен!!! Логично е преподавателя да "цъкне" във форума на ФИСН и що да види?! 30-40 колеги ревящи един след друг: "Пратете теста и на мен...и на мен... и на мен...." и в крайна сметка си е аболютно нормално преподавателя да направи "сечено".
Моя съвет е да ползвате форума по предназначение, а не само да влизате тук, когато ви трябват тестове или пищови по някой изпит!!!
Активен

nasko67

• Неактивен Неактивен

И системата направо ще е "Халифакс"  :wink:
Напротив няма да се пълни форума със спам
Активен

fory_slava

• Неактивен Неактивен
Re: Счетоводство и анализ - прием 2008
« Отговор #77 -: 17.02.2009, 12:03:58 »

чувствам се малко виновна :-( тъй като аз съм един от "ревящите" колеги... ами в определени моменти човек явно така здравата е закъсал, че мозъкът не функоционира правилно :roll: отде толкова акъл да се сети човек...  :roll:
« Последна редакция: 17.02.2009, 12:56:08 от fisn_adm »
Активен

Polah

• Гост
« Отговор #78 -: 19.02.2009, 23:59:47 »

:y:
Активен

nasko67

• Неактивен Неактивен
« Отговор #79 -: 22.02.2009, 17:26:25 »

Май са пореден път се издънихме сами с прословутото размятане на тестове и други подобни материали (изпита по банково счетоводство имам в предвид) :cry:
Активен