Open, още чакаме (
http://forum.uni-plovdiv.bg/index.php?topic=1010.msg7384#msg7384)...
За подредба съм за и скоро мисля да я приложа - още обмислям как да стане: Може би ще бъде в три основни раздела:
Пловдивски университет - тук всеки факултет ще има форум + няколко допълнителни (текущи) форума около университета.
Студентски живот - този ще бъде само за студенти, като ще се модерира също само от студенти. Предвиждам отделен форум
САМО ЗА СТУДЕНТИ, в който студентите да дискутират свободно нещата в ПУ. Достъп до този форум ще се получава само след лична заявка, а преподаватели няма да имат достъп до информацията в него.
Архив - Тук ще се изпращат стари или неактуални форуми, като КСК от минали години, форуми минали текущи мероприятия и т.н...
За реализацията на тази идея ще имам нужда от студенти на ПУ, които желаят да модерират студентската секция на форума, а защо не и факултетския форум...
Тези подреждания/размествания ще целят да структурират форума така, че да е лесен за ориентация в него. Това не отменя създаването на правила за отделните форуми. Може би ще има общи правила за форума, както и специфични такива за отделните специализирани форуми.
Всичко това трябва да стане факт най-късно до септември.