argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Ах тези Майкрософт - Уиндоус 98 смелс фани :)  (Прочетена 7019 пъти)

VooDooMaN

• Гост

Microsoft се сблъска с критична уязвимост в Windows 98, 98 SE и Me, която не може да бъде отстранена. Уязвимостта засяга Windows Explorer и след като е била изследвана от Microsoft, компанията е стигнала до извода, че трябва да пренапише голяма част от операционната система, за да я отстрани.
Активен

OpenBSD

• Гост

Че те цяло ХР пренаписаха за да направят SP2, така че що да не направят същото с 98. А между другото, то вече не е и извън съпорт? До колкото знам Мицрософт от миналата година спират съпорта на 98.
Активен

VooDooMaN

• Гост

Май от 2007-ма спирал официално.
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843

kak me e iad i sega kvo shte si pravia 98-to?
btw kak se hackva tva che imam edin priatel deto neshto pretendira che 98 bilo po-dobro ot XP:)
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

Doom

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
    • Creation Digital Community

Оф, на Microsoft всичко им е бъгаво - и хардуерните продукти, и софтуерните...нямам коментар по темата освен, че MICROSOFT SUX0RZ !
Ако искате свястна операционна система, *BSD сериите са за вас, макар, че е малко "мазохистична"  :-D :-D :-D (извинете израза :) )
Активен
Hoping for the best, but expecting the worst!
http://www.creation-dc.org/
http://yugioh.headoff.com/

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 739
  • изпратете ми анонимно пари в плик :)
    • www.myspace.com/teerexx

като се замисля ... всичко неМайкрософтско също е бъгаво, така че изглежда Майкрософт просто следят модата
Активен

VooDooMaN

• Гост

Това, че 98-ка е прецакан си го знаеме много добре :). Нищо ново под слънцето, но от 2000 нататък смятам че правят доста добри неща.
Активен

OpenBSD

• Гост

Оф, на Microsoft всичко им е бъгаво - и хардуерните продукти, и софтуерните...нямам коментар по темата освен, че MICROSOFT SUX0RZ !
Ако искате свястна операционна система, *BSD сериите са за вас, макар, че е малко "мазохистична"  :-D :-D :-D (извинете израза :) )
*BSD е добра ОС за сървъри, но като им нахакаш графичен интерфейс и един месец да си играеш не е толкова Users Friendly. За десктоп система е добър Линукс от Юникс подобните.
Единствентата добра реализация на FreeBSD съм виждал в MacOS X. Там работи перфектно.
като се замисля ... всичко неМайкрософтско също е бъгаво, така че изглежда Майкрософт просто следят модата
Това означава, че OpenBSD нещо не са в крак с модата. За миналата година само 5 бъга... Можеш да се убедиш от тук
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die

*BSD е добра ОС за сървъри, но като им нахакаш графичен интерфейс и един месец да си играеш не е толкова Users Friendly. За десктоп система е добър Линукс от Юникс подобните.
Единствентата добра реализация на FreeBSD съм виждал в MacOS X. Там работи перфектно.
Това означава, че OpenBSD нещо не са в крак с модата. За миналата година само 5 бъга... Можеш да се убедиш от тук
5 критични дупки в дефалтската инсталация не значат 5 БЪГА ! :)
аиде стига глупости
първо на пъво на никои не му пука за дефаултската инсталация и неможе да няма бъгове дори и в глупости като например текстовия редактор :) както има и в нотепад де и микрософт неможе да са по назад :>>

иначе 98мака е железен :> !!!!!!!!!!!!!
знам кво ХП знам кви 5 лева
VooDooMan я даи линк кам тоз бъг да го видим какво мъ е бъгавото и критичното .
Активен

OpenBSD

• Гост

5 критични дупки в дефалтската инсталация не значат 5 БЪГА ! :)
аиде стига глупости
първо на пъво на никои не му пука за дефаултската инсталация и неможе да няма бъгове дори и в глупости като например текстовия редактор :) както има и в нотепад де и микрософт неможе да са по назад :>>
Ами то по тази логика щом чещмяната вода е с други примеси не може дестилиранта вода да е дори 90%-99% чиста вода (H2O). Нали все пак е вода?
Поне до момента не съм намерил други бъгове освен дупки в сигурността при OpenBSD, но след като това не са бъгове...
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

хаха .. перфектно нещо няма :)
vsichko e bygavo :)
Bugs everywhere
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен

ами то при операционна система дето може да прави 5 неща колко бъга да има  :-D
Активен

OpenBSD

• Гост

И ако ми припомниш кои са само тия 5 неща които може да прави, че нещо ми убягва по какво толкова се различава от Windows или Linux? :?
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен

poneje pak gledam se izkazvash nepodgotven shte zadam samo edin vupros (ignorirame spora za software-a za momenta)
Koi tochno hardwareni produkti na MS suckvat? Moje bi prekrasnite im mishki i klavituri? Ili X-box nai-dobrata (kato hardware) konzola?
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен

И ако ми припомниш кои са само тия 5 неща които може да прави, че нещо ми убягва по какво толкова се различава от Windows или Linux? :?
С open BSD не мога да правя почти нищо, от това с което се занимавам когато седна на компютъра, така че ми е напълно безинтересен.
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die

OpenBSD обработваи музика с OpenBSD например  :+) - No Way :) или даваи смело по Анимация ? та дори и 2Д / 3Д графика - No Way
дотук изброихме 4-5 от наи честите хобита при Windowsadjiite
Активен

VooDooMaN

• Гост

poneje pak gledam se izkazvash nepodgotven shte zadam samo edin vupros (ignorirame spora za software-a za momenta)
Koi tochno hardwareni produkti na MS suckvat? Moje bi prekrasnite im mishki i klavituri? Ili X-box nai-dobrata (kato hardware) konzola?
Заеби, те мишки по 50 долара са бъгави :) и изобщо не са най-добрите ;).
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен

OpenBSD обработваи музика с OpenBSD например  :+)
Успех! Изобщо не съм чувал някой от съвременните стандарти да е съвместим с тая операционна система :)
Активен

OpenBSD

• Гост

Фенове, ако не знаете така както има портнат софтуер от Линукс за FreeBSD, така има и за OpenBSD. А ако няма винаги можеш да си го портнеш. За всичко останало имам cc в частност gcc и ако се наложи ще си напиша каквото ми трябва.
Все пак не забравяйте, че по-рано споменах, че
Докато на Microsoft server-ните приложения са им доста бъгави, било то от гледна точка на сигурност или интерфейс за конфигуриране.
OpenBSD обработваи музика с OpenBSD например  :+)
Успех! Изобщо не съм чувал някой от съвременните стандарти да е съвместим с тая операционна система :)
Не си чел достатъчно... То нали знаеш, че слуховете не са винаги верни.
А иначе ако ми трябва да обработвам графика и музика ще ползвам нещо FreeBSD based, като MacOS. Пак е по-малко бъгаво от Windows.

Хайде спирам да споря, колкото и интересно да ми е да си лафя с вас, че имам два проекта по Computergrafik да довършвам. А и много се отклонихме от самата тема. Отивам за бира и се хващам да работя.
Наздраве!!!
« Последна редакция: 20.06.2006, 00:44:48 от OpenBSD »
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен

Заеби, те мишки по 50 долара са бъгави :) и изобщо не са най-добрите ;).

ela se probvai da me ubedish che moita mishka za $50 e bugava, i kato ne sa nai-dobrite moje da se probvash da me nakarash da igraia s niakva pod $30 da vidim do kude shte ia dokarash:) (vuprosnata mishka e Logitech ne e Microsoft no imam vpechatlenia i ot Microsoftskite i sa si mnogo dovolni)
Активен