Фенове, ако не знаете така както има портнат софтуер от Линукс за FreeBSD, така има и за OpenBSD. А ако няма винаги можеш да си го портнеш. За всичко останало имам cc в частност gcc и ако се наложи ще си напиша каквото ми трябва.
Все пак не забравяйте, че по-рано споменах, че
*BSD е добра ОС за сървъри, но като им нахакаш графичен интерфейс и един месец да си играеш не е толкова Users Friendly. За десктоп система е добър Линукс от Юникс подобните.
Единствентата добра реализация на FreeBSD съм виждал в MacOS X. Там работи перфектно.
Докато на Microsoft server-ните приложения са им доста бъгави, било то от гледна точка на сигурност или интерфейс за конфигуриране.
OpenBSD обработваи музика с OpenBSD например :+)
Успех! Изобщо не съм чувал някой от съвременните стандарти да е съвместим с тая операционна система
Не си чел достатъчно... То нали знаеш, че слуховете не са винаги верни.
А иначе ако ми трябва да обработвам графика и музика ще ползвам нещо FreeBSD based, като MacOS. Пак е по-малко бъгаво от Windows.
Хайде спирам да споря, колкото и интересно да ми е да си лафя с вас, че имам два проекта по Computergrafik да довършвам. А и много се отклонихме от самата тема. Отивам за бира и се хващам да работя.
Наздраве!!!