Значи мен като първокурсничка ме разиграват като трабантче ... госпожата с хубавото име Капка каза че трябвало да пиша, че съм мигрант понеже съм живеела в Асеновград а пък съм учила в ПУ и най -нагло ми каза, че в сайта пишело какво значи мигрант---- е в сайта пише мигрант е този който е роден в страна членка на ЕС и учи в ПУ.
и естествееено ме ВЪРНА.... успокоявам се че така или иначе при нея се ходи след 13 юни с формуляра
Значи писна ми от тая селянка Капка, тъпите инспекторки, ядосаните библиотекарки и имбесилните чиновници в ПУ. Днес отивам при Капка да я питам това за мигрантите защото има противоречива информация, а тя ме изрита даже и не чу какво я питам. Поне да се беше отнесла любезно както аз винаги го правя...
Писна ми от тази селяния и това отношение. Не стига, че образованието в ПУ е некачествено, ами и чиновниците ни скапват живота. Наскоро разбрах, че чиновниците в ПУ са объркали програмата ни за този семестър и са забравили да включат в програмата една дисциплина. В резултат другия семестър трябва да я учим и да се скапем... Хубаво, но поне едно извинявай да бяха казали.
Това е пародия на университет, пародия на обслужване, пародия на образование, просто източване на държавно финансиране... Бягайте далече от този университет, за някои вече е късно.