Принципно не съм много съгласен по някои въпроси с Ицкей, но в случая мисля, че има право - темата е обърната на спам чат, в който някои мрънка колко лошо и досадно е да носи чантичка тежаща около 300-400 грама, в която има анцунг и гуменки ... Явно в новият випуск, за съжаление има доста народ дето е отраснал под стъклен похлупак и е живял по кафенетата и се е изнежил ... "ама било кофти да носиш дрехи" "ама как ще дойда с анцунг на лекции" "ама как ще се преобличам" ... еми не знам как хората в този ВУЗ са го правили в близките 40 години ... сигурно има някаква велика тайна а ? За съжаление спорта се цени все по-малко както виждам за сметка на "show off" облеклото
А това за "ще ме гледат докато се преобличам..." беше доста рядко срещано по глупост изказване, което заслужава медал.
Съжалявам ако съм прекалено рязък, но изказванията ви дразнят и никак не ви представят в добра светлина... Университът е място за научно и физическо развитие - "Здрав дух в здраво тяло ..." а не място за разхождане на дрехите от гардероба !
Поздрави