Здравейте!Искам да попитам дали някой знае точните срокове за подаване на документи за магистратура за специалностите "Финансов мениджмънт";
"Бизнес администрация";
"Бизнес комуникации и връзки с обществеността";
"Управление на човешките ресурси";
"Международна търговия";
"Корпоративно управление";
"Бизнес икономика"
Благодаря предварително!
"Вчера бях в ПУ,и така ситуацията е такава
за магистратури в ФИСН:отивате и взимате молба от кандидатстудентския информационен център,попълвате я,и заедно с копието на дипломата за бакалавър и оригинала за сверка ги подавате в същия център с платена такса за 30 леваМолбите се подават до 20,октомври,записването е до 11 ноември,а после почват лекциите.Относно изпитът за Международна търговия,изобщо няма да е тест,вчера ме разкарваха по най-различни кабинети и сами се питаха едни-други от какво естество ще е изпитът.Аз смятам да се явявам по немски език и точно от това се интересувах-какво трямва да е необходимото ниво,но никой не ми отговори конкретно.И така отговорът получих от 5-та стая-изпитът трябва да е изненада и за самите кандидатмагистранти,за немския щяло да има превод от немски бизнес текст-на български и обратно+граматика.На въпроса ми какво трябва да е нивото отново не получих конкретен отговор,накрая с мъка им се измъкна от устите,че е на нивото на езиковите гимназии.Попитах дали може да представя международнопризнат сертификат,казаха,че може да се прилага към молбите,но отново не изясниха нивото.Това е,което аз успях да разбера,но не гарантирам дали няма да има изненади на този изпит.Съветът ми към всички,които имат сертификати,да се интересуват дали ще им ги зачетат,за да не държат изпит.За информация ходете или в 5-та стая на партера на Ректората или в учебен отдел при Снежа Тодорова на втория етаж.Това е от мен"