Извинявам се много за поста, който ще публикувам-не искам да прозвучи нито като нападка към pcb, нито като един вид защита на университета...Та мили pcb както chebaev спомена никой не те е карал насила да се записваш да учиш. Да си беше остнал със средно образование, а може и направо с основно, за да не те унижават през всички тези години. Щом университета така грозно е смазал твоята крехка същност имай малко смелост и си потърси правата, вместо да се криеш зад псевдоними във форума. Отнеси въпроса към декана и съм сигурна, че ще срещнест разбиране...Но за съжаление едва ли се славиш с такава твърдост в характера си.
Целият пост, който си публикувал показва ниската ти култура, която се стремиш да изтъкнеш като много над нивото, което за жалост притежаваш, но уви. Още от много години си е актуална поговорката: "Каквото повикало такова се обадило." Ако към теб е имало някакво подобно отношение, за каквото ти усилено се възмущаваш, значи си го предизвикал по някакъв начин. Аз съм вече от доста време в унито, била съм и в друг ВУЗ, но прощавай никога не съм се чувствала като в казармата ( т.к. съм жена прости невежеството ми относно тази област). Имам страхотно отношение към университета и смятам, че той може да ти даде страшно много, но само и единствено, ако съумееш да се възползваш и то правилно. Ти правиш впечатление на студент от масата, който може само да се оплаква как е платил семестъра си (някакви си мизерни 100 лв.) и нищо не получава! Само не ми стана ясно ти какво си дал на този университет, че негодуваш толкова?!
А относно преподавателите-както при студентите се срещат некачествени кадри, така се срещат и в тази гилдия, та и във всяка друга област не само в професионален план, но и в живота по принцип. Но за съжаление ти все още не си дорасъл на такова интелектуално ниво, в което да не категоризираш отделен вид под един знаменател както се казва, а правиш ясно разграничение и индивидуализация на всеки според качествата, които притежава. А и след като държиш да се отнасят с теб както подобава е нужно да си промениш малко отношението към тези хорица, защото не само, че нищо няма да получиш, но да кажем, че може последствията да са къде къде по крайни.
Желая ти успех! Дано да надраснеш ученическото си амплоа!