argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Коопериране в хранителната индустрия  (Прочетена 330 пъти)

Александър Солунов

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
    • Baker's standard ltd.

Здравеите колеги. Моята специалност е биология и химия. 
Собственик съм на фирма Baker's standard ltd.  https://bakersstandard.com
Желая да се свържа с други колеги работещи в сферата на производство в хранителната индустрия.
За контакти моля използваите ел. поща от сайта.
Активен

LeoHickx

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Re: Коопериране в хранителната индустрия
« Отговор #1 -: 25.12.2018, 10:46:31 »

Большая часть содержимого этих версий позволяет мне обмениваться информацией очень хорошо.
Активен

Александър Солунов

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
    • Baker's standard ltd.
Re: Коопериране в хранителната индустрия
« Отговор #2 -: 26.03.2020, 20:42:59 »

Този продукт дава възможност да се произвежда паста от "брашно без твърда пшеница". Брашното от твърда пшеница е традиционно за приготвяне на тестени изделия. Поради недостатъчния брой брашно от твърда пшеница, ние разработваме нови технологии за производство от суровини от "не традиция". Подобрителят за паста позволява използването - обикновено пшенично брашно, ориз и царевица или смесено брашно. Пастата е със същото качество като традиционната паста, направена от твърдо пшенично брашно. Цената на крайния продукт намалява повече от три пъти. Няма разлика в качеството от традиционния продукт.
pasta/https://bakersstandard.com/project/improver-for-spagh%d0%b5tti-macaroni-vermicelli-noodles-pasta/
Активен