argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Коопериране в хранителната индустрия  (Прочетена 960 пъти)

Александър Солунов

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
    • Baker's standard ltd.

Здравеите колеги. Моята специалност е биология и химия. 
Собственик съм на фирма Baker's standard ltd.  https://bakersstandard.com
Желая да се свържа с други колеги работещи в сферата на производство в хранителната индустрия.
За контакти моля използваите ел. поща от сайта.
Активен

LeoHickx

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
Re: Коопериране в хранителната индустрия
« Отговор #1 -: 25.12.2018, 10:46:31 »

Большая часть содержимого этих версий позволяет мне обмениваться информацией очень хорошо.
Активен

Александър Солунов

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
    • Baker's standard ltd.
Re: Коопериране в хранителната индустрия
« Отговор #2 -: 26.03.2020, 20:42:59 »

Този продукт дава възможност да се произвежда паста от "брашно без твърда пшеница". Брашното от твърда пшеница е традиционно за приготвяне на тестени изделия. Поради недостатъчния брой брашно от твърда пшеница, ние разработваме нови технологии за производство от суровини от "не традиция". Подобрителят за паста позволява използването - обикновено пшенично брашно, ориз и царевица или смесено брашно. Пастата е със същото качество като традиционната паста, направена от твърдо пшенично брашно. Цената на крайния продукт намалява повече от три пъти. Няма разлика в качеството от традиционния продукт.
pasta/https://bakersstandard.com/project/improver-for-spagh%d0%b5tti-macaroni-vermicelli-noodles-pasta/
Активен

Александър Солунов

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
    • Baker's standard ltd.
Re: Коопериране в хранителната индустрия
« Отговор #3 -: 25.03.2021, 09:22:39 »

Of great interest are the other products manufactured by Baiker's standard ltd. in Bulgaria.
The brand of the company bread improver MAX-WAY unique product that really facilitates the work of each baker and streamlines the process of bread production to the maximum extent.MAX-WAY has a more pronounced effect on the volume and has a whitening effect on the bread.
The bread improver MAX-WAY makes the final production, ie the bread, always be of the same high quality, regardless of the fluctuations in the quality of the flour.
The price of this product is balanced in terms of quality-price.
Активен