Уау!
Не съм се и надявал на такава реакция.
Първо, моля да ме извините. Приемам всички критики относно името на темата "Как да си направим операционна система". Не че се оправдавам, но имах на разположение 30 секунди да й измисля име. Ако има следващ път, обещавам, името ще е по-семпло и по-реалистично.
Второ-наистина не смятам да се предавам все още. ОС-ченцето ми беше написано за работа в 16-битов реален режим. Колкото да не е без хич работи добре
. Но в модерния свят на 32 и 64-битови машини 16-битов реален режим е просто смешка. Затова след презентацията ми реших да замразя 16-битовия вариант и да започна 32-битов, който работи в защитен режим. Впрочем, само допреди 30 минути правих разнообразни опити в защитен режим. Ще дерзая, обещавам.
Относно среща-би ми било много приятно. На 15.06 имам изпит при д-р Манев, така че до тогава съм в Пловдив. Моята ел. поща е
damyan_mitev@mail.bg. За съжаление няма да имам достъп до интернет, така че , ако не те затруднява, можеш да ми пратиш SMS на 0899/386-543 кога и къде да се срещнем.
Много се радвам, че макар и некоректно формулирана, тази тема предизвика такава дискусия. Това показва, че в нашия университет има будни и любопитни умове, готови да подложат на съмнение всичко.