Напълно те подкрепям.
Що за схващане е това - деканът и ректорът още със влизането си в аудиторията започват да ни обясняват колко сме прости, как случайно сме попаднали във факултета и как сме щели да станем нищо незнаещи даскали, каквито са и нашите от гимназията. Ми нали преди десетина годин пак те са дали диплома на даскалите ни от гимназията. Моята директорка казваше, че няма лоши ученици - има лоши преподаватели. Адна от основните функции на педагога ( да не кажа преподавателя) е да вдъхва самочувствие и да стимулира учениците да работят. Двамата така възлюбени от вас господа правят точно обратното и твърдо гласувам против. Освен това за л ични въпроси, за които би трябвало да се обърна към декана, съм получавала крещене и отговор "Кво ме занимаваш с глупости, тва не е моя работа, ходи някъде другаде".
Моят списък започва с проф. Инна Пелева и доц. Албена Хранова, проф. Юлия Николова също е адски обаятелна жена, както и ас. Аделина Странджева. Ас. Гайдаджиева е една от най-човечните, а ас.Митко Кръстев един от хората,
които винаги бих потърсила за съвет и библиография в която и да е област - истинско преносимо компютърче е. Да не забравяме и най-младичките, които направо си мясат на студенти - асистентката по старобългарски език, Елена Гетова и още доста, но стига толкова, който заслужава, ще бъде добавен от друг.