Не знам откъде в българските университети ( особено в държавните) се появи това нагло отношение към бъдещите им клиенти / студенти.Имаш нужда от информация за специалност,която те интересува,а трябва да чакаш и да се молиш да научиш нещо.Какво стана с магистратурата по клинична психология!?!Как не ви е срам,"уважаеми" колеги от деканата!?!Жалко,това доскоро беше добър университет!Обидно ми е ,че толкова време изхабих да се опитвам да се свържа с университетските чиновнички,че изтеглих заем,който да ми позволи да уча избраната от мен магистратура(каквато ,в крайна сметка ,се оказа ,че не съществува),обидно ми е,че след цялото мрънкане в медиите на тема как няма желаещи да се учат ,вашия университет отблъсква желаещите с некоректно подадена информация,с откровено незачитане на интересите на тези,които биха искали да се ползват от образователните услуги(пази , боже!) на вашия университет!Това не само подронва престижа на университета,това поставя под съмнение и вашите лични качества - на хора и професионалисти!Дори и внезапно да се окаже,че все пак има (както беше официално обявено във вашия сайт)магистратура по клинична психология,не съм уверена,че ще проявя интерес.Но ми се иска да вярвам,че ще се намерят медии,които безпристрастно ще отразят некомпетентното ви обслужване и абс олютна некадърност в сферата на информацията.Все пак,живеем в 21 век,направили сте си сайт - ами поддържайте го качествено!
И в този ред на мисли:какво все пак стана с тази толкова енигматична магистратура по клинична психология,как се превърна в специализация,как от 6 семестъра станаха 4,как изобщо се гледате сутрин в огледалото!