Не съм съгласна! Не е лошо да си учител, даже сериозно съм мислила, че мога и да стана и има много повече перспективи за развитие, отколкото изреждаш. Ако човек иска да учи и да се развива, намира начин, дори може да спечели пари
! Идеята, с която започнах темата, не беше толкова насочена конкретно към физиката, а най вече исках да акцентирам върху предубеждението на бъдещите студенти и към тяхното материално мислене, физиката просто я дадох като пример! И другото, което е доста хора като завършат таак наречените уж успешни и печеливши специалности, дори не работят по тях или пък не взимат чак толкова пари, колкото са си мислили! Пък и в крайна сметка никой не може да каже как ще стоят нещата след 4 години, когато ще завършим.
Та пак стигаме до предубеждението, което просто не мога да го приема. Да ти дам един пример, една от най-добрите ми приятелки иска да учи право познай защо! Тя по принцип казва, че го мрази, но ще го учи, защото си прави някакви измислени сметки, че когато завърши, ще печели добре..а тя докато стане истински адвокат..бая време ще мине.Да знаеш, че самовнушението еголяма работа. Ще завърша
каот кажа, че мразя фразата "ние сме в България", добре бе хора, да не сме по-тъпи от другите! Напротив именно ние им вършим работата и им правим развитието и нещата се променят. Смятам, че по някакъв начин можем да спомогнем за това, най-малкоот можем да се гордеем, че учим тук.Да, определено съм оптимистка, но не чак толкова крайна
!Много неща не са наред тук, но ми е писнало от недоволни хора, които само мрънкат, но не правят нищо! О, повярвайте и аз много мрънкам за образованието и нереализацията, но поне си мисля, че правя нещо, за да спра поне малко това мрънкане!Така че въпреки всичко съм успяла да избегна предубеждението, надявам се и вие! Все пак това са 4 години.. с много купони
, но и със специалност, която трябва да ни харесва! Стиго толкова, че цяла лекция ви дръпнах и май ви отегчих!