Ти като изпрати жалба,файда има ли?Линка,който беше поставен води към нещо ,което се явява бюро ``Жалби``.Обществена тайна е ,че това е колкото да има нещо,заблуда за противника...
Дори да приемем,че подобни жалби могат да породят някакъв ефект,то съм убеден че количеството не би било важно.Трябва да се алармира,да послужи като знак,без да се превръща обаче в шумотевица!
Не ме разбирайте,че съм против гражданските и всеки друг род инициативи,дори напротив,но нещо което засяга толкова много хора и има претенцията да звучи сериозно трябва да намери и подходяща форма за изява!Тук може би идва мястото на тези СТУДЕНТСКИ СЪВЕТИ,които трябва да обгрижват колегите си,защитавайки интересите им!Защо те като легитимни представители не изпратят официално запитване,не потърсят яснота и ако са го направили,то защо не информират колегите си за това?
Драскачи като нас не са в състояние да постигнат нещо,ако не бъдат организирани и вместо дифузно да реагираме,не застанем като един!
Уважаеми колеги от СС,
активизирайте се ,за да може и ние да имаме доверие във Вас и да не Ви гледаме с насмешка!Обърнете се и към другите СС-и,защото евростипендиите не са само вътрешен проблем на ПУ,а имат по-общ характер!!!