iskam samo da citiram edin dobrojelatel na studentite i da pripomnya neshto koeto ne biva da se zabravya
"МНОГО ВАЖНО е също да се пазите от маскираният като пиколо Найден Гочев, който любезно Ви подава листовка с рекламен надпис: "Добре дошли в света на Джава, приятно пътуване". "
ся ко ме изтъкваш пред тъмната страна тя още не се знае дали е жаварка или шарпаджиика не разкриваи реалната ми самоличност ПРИДЪРЖАИ се кам ник-а
По темата :
посещаваи упражненията и лекциите по всички математики ще ги вземеш лесно
непиши на лекции поне според мен е по добре да се слуша особенно ако си като в моя случаи а именно неможе да разчетеш
лично според мен в 1ви курс е нормално 50% от времето да се прекарва изван лекции и упражнения в кафето
2ри курс е зор ... математиките са кофти особенно за специалност Информаитка за другите незнам
Лекции по информатика в 1ви и 2ри курс са интересни отвреме на време но като цял дали ги посещаваш или не няма значение.
Упражненията по *C* демек езика Ц е задължително да се посещават
На физическо не ходим; >
ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ В УНИВЕРСИТЕТАЕ ПЕРФЕКТНО
сам носиш отговорноста за това какво искаш да научиш да чуеш или по кои предмет колко да искараш
никои не ти е сложил дневник опрян в главата да ти казва идваи на невероятно интересния предмет География да разбереш каде подяволите в азия може да добиваш черни въглища.
така че Унито Управлява
лекции и упражнения са незадължително , НО преподавател може да направи проблем ако случаино не си покрила изискванията за семестъра т.е. не си давала домашни / контролни / проекти някои може да сложат и като задължение да се посещават упражненията.
Според някоя наредба доколкото знам ако не си покрила подобни изисквания то нямаш право да се явиш на редовната сесия , но на поправилтената т.е. 1 седмицап о късно можеш ( според мен посещаваи 1вата лекция да чуеш изискванията на преподавател)
НО според правилника доколкото знам преподавателя ако иска може и никога да не те допусне до изпита примерно докато не си направиш проекта.
Сажелявам за невероятните си пропуски на точки , запетаики и правописни грешки ПОПРИНЦИП имам забрана да пиша на българси по разбираеми причини , но в този пост направих изклиючение поради разбираеми причини :>