Не мога да разбера, защо си мислиш, че аз по кафета не ходя и не се срещам с хора? Не ми липсва общуването, не съм се заробила само да чета вкъщи, но все пак това, което се изисква за образованието ми, най-малко, ми е достатъчно, за да си усъвършенствам понятийния апарат и да си добавя няколко нови думи в речника, нима това е лошо? Аз много държа на дискусиите, обичам да разсъждавам и да споделям с хората, така се раждат и идеи и истини, макар че съм философ и мисля, че единодушна истина няма, но това е друга тема. Определено съм супер контактен човек и това, което ти го имаш от живото общуване, го имам и аз. А за това, че не ти е пречила никога неграмотността ти, радвам се, макар че не съм съдник и не мога да кажа дали си неграмотен или не, просто се надявам да ти е достатъчно това, което имаш, защото аз се опитвам да имам повече в главата си, отколкото сега, имам предвид, целя прогрес, духовен и интелектуален. Това е от мен, ако искаш да не отегчаваме повече колегите, четящи тази тема с лични спорове. Ти решаваш