Хай от мен!
До преди малко се удивявах до къде може да стигне "либерализма" в Public - абе хора вие действително сте се оляли, дори на някой не са им издържали нервите (от изтриването на постовете им) и мисля, че ще забравят за тоя форум занапред (сори Вуду).
cipher, ти решаваш дали да се ебаваш с мен/Дони с тъпоумни закачки, на мен не ми пречи, не вярвам и на нея да накривиш шапката... но помисли дали наистина искаш да вървиш по пътя по който си тръгнал... но щом ти е кеф - пикай срещу вятъра.
Вижте, Public действително го оставихме за общи дискусии извън живота в ПУ: политика, общество, граждански позиции и т.н., но това, което се случва в действителност е подобно на флирт чат носталгии от бивши студенти. Всички теми в Public се омотват и в завършека им са напълно идентични - безмислени реплики, нямащи нищо общо с поставената тема, което вече не са общи дискусии извън живота в ПУ, а ползване на ресурските на ПУ за простотия. Това според някой е либерализъм, релакс, нещо приятно и т.н..., но за мен е нещо, което не бива да се допуска в този форум.
Хора, достатъчно интелигентни сте, напълно ви е ясно за какво говоря. Оправданията за липса на точни правила за администраторите/модераторите fair, са ала бала приказки. Мисля, че ти добре знаеш кога какво не бива да се допуска, кажи ми тогава морално ли е да се криеш зад липса на писани правила, аре моля ти се... познаваме се добре за да минаваш с тоя номер... Считам дори, че на повечето постващи тук им е ясно кой пост е коректен и кой не, дори без да са чели правилата на форума!
Нещо около Дони. Снощи, когато се чухме бях на една седловина под вр. Вихрен, където имаше обхват. Говорихме дълго и тя ми предаде сбито какво се случва - решението за скриването на Public и ban-а на някои потребители е мое (дори и леко емоционално), което тя реализира. Не прави чест на тези от вас, които я винят. Аз съм далеч по краен от нея във вземането на подобни решения.
Относно съдбата на Public - бих искал да поговоря, както с нея, така и с други колеги и приятели от форума и да вземем решение кво да правим. Светослав Енков и fair са от поканените. До тогава форума ще остане скрит (или само за четене), а простотия в останалите форуми няма да се толерира, като включително ще ползваме и временни забрани на потребители до форума.