Момченце недорасло, чети внимателно, пиша ти бавно, та да вденеш:
Другари тук нямам. Ти не си ми приятел. Недей да пишеш веднага след употребата на марихуана, привиждат ти се неща.
Аз много държах на своето висше образование и съм един от много малкото студенти, завършили ПУ и работещи точно по образованието си. За сметка на това съм един от първите, които признават, че много студенти в Университета (ти си типичен пример) са на много, много ниско ниво. Повечето и не знаят какво искат (щом Филологически факултет има повече студенти от природните, значи нещата са зле). Това си личи и в тази тема - писател искал да ми стане, журналист, преводач... Само дето за тая работа се иска талант, а не диплома. Вярно, има професии, където образованието си е задължително. Само дето Айнщайн така и не успял да звърши техническия университет, в който учел, преди да стане физик-теоретик. А някои от най-добрите авиоинженери в зората на това изкуство са били с образование за железопътни инженери, пък вместо вагони, правели, моля ти се, самолети. Като стана въпрос за писатели, та се присетих - знаеш ли кои са "голямата тройка" на научната фантстика и какво е образованието им? Айзък Азимов е биохимик (професор), Артър Кларк след доста проблеми (финансови, основно) е завършил математика и физика, а Робърт Хайнлайн е завършил военноморска академия (и доста време реално е служил по кораби). Толкова за дипломата и писателстването...
Дали заслужавам да съм модератор или не, може да каже само един човек в момента. Той поне не е неграмотен, ударен от хормона тийнейджър. Темата ще си остане, преди всичко за мое забавление. Полуидиотите ме карат да се смея, а смехът, казват, бил полезен. Ха. Ха. Ха.