Нещо не рабрах !?! Имате предвид,че фактът,че имам амбиции,ме прави по-малко амбициозна? Нещо като "игрословица" се получи май ...
Според мен човекът въобще не е разбрал какво сте написали и се е напънал мисловно в грешна посока, а резултът го виждате. От тук правим препратка за успеваемостта му на учебния материал, при невъзможността да се схване нещо толкова елементарно. И това ми дава правото да направя изводът, че някои хора без преписване няма да могат въобще да избутат. И после казват, че били преписвали от мързел, абе беги беее, от кога недоимъкът на умствен потенциал се наричало „мързел”
България сигурно е единствената държава, в която ИЗМАМАТА(в случая - преписване) се възприема като нещо НОРМАЛНО и В РЕДА НА НЕЩАТА
Няма да забравя едни думи на Тодор Колев : „Детето в България се възпитава до 18 годишна възраст и на 18 години вече е завършен идиот”.
Самоизмамване е и да си мислим, че тези които не преписват имат повече практически знания, че те всъщност се "учили" а другите мамели.
Искаш да ми кажеш, че човек, който има практически умения по нещо, не може да вземе същия изпит по това нещо и се налага да преписва?
Какви са тея тъпи недомислици, от къде ги раждате, чак се чудя?! Ама ти гледам си се изказал, че преписването било и рационалност, било начин да постигнеш големи резултати с малко усилия. Още една мисъл с кенефна принадлежност. Колко акъл всъщност е нужен да препишеш от учебника в скута или от някакви малки листчета, а? Колко акъл е нужен да пишеш под диктовка от хеднс-фрий? Всеки първолак, който се е научил да пише може да го направи. Първолак! Нали се имате за нещо повече, бе?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Истината е една и тя е тотално проста. Преписването е неправилно, колкото и всеки преписал малко или много да тръгва да оправдава себе си. Това говори за тотално бъгната ценностна система, а пък за морал да не говорим. Това, че в държавата ни все още донякъде се преуспява с измама и престъпване на закона, не значи, че трябва да издигаме тези нарушения в култ и да им се кланяме. Щот’ е много лесно да се говори против политиците, които крадат, но когато ние имаме властта да постъпим правилно в дадена ситуация, да препишем или не, да минем на червено или не, да си сложим колана или не, да шофираме пияни или не, то тогава много наши сънародници абдикират от отговорност...щот’ това било малко престъпление. Малко е да, защото имаме малко власт. Аналогията за голямата власт, мисля и сами можете да си я направите, като се надявам че не ви надценявам...много.
Прави впечатление, че предствителките на нежния пол са много по-стойностни в мненията си относно тази тема. Поздравления, за което.